Pelit Joita Olen Pelannut Kysely

Tässä artikkelissa luetellaan pelatut pelit ja mielipiteeni niistä. Suurin osa tämän luettelon peleistä on joko seikkailupelejä tai pelejä, joissa on palapelin elementtejä, tai molempia. Joistakin heistä olen varma, että olet kuullut tai soittanut aiemmin, mutta niille, jotka eivät tunne heitä, toivottavasti tämä luettelo auttaa selittämään heitä. Yritän pitää kaikki arvosteluuni mahdollisimman lyhyinä, jotta ne eivät tule liian pitkiksi tai pilaa kokemusta muille. Tämän pitäisi antaa sinulle hyvä käsitys siitä, millaisia ​​pelejä siellä on.

Olen varma, että olet nähnyt sen televisiossa aiemmin. Lähes jokaisessa televisiossa katsomassasi pelissä on jonkinlainen toimintaelementti. Toiminta on paras lajityyppi, jota voi pelata, kun luot seuraavan PC-peliprojektisi. Seuraava mieleenpainuva toimintainen peli on Halo, mutta kuka riitelee kybersotureiden kanssa? Olen aina rakastanut taistelupelejä, ja tämä on erittäin suosittelema. Siellä on muitakin toiminta-PC-pelejä, jos et kuitenkaan taistele.

Kun se tulee siihen, tämä on sekoitus tyylilajeja. Se yhdistää strategian ja seikkailun pelissä, joka pelaa kuin sekoitus niiden välillä. Pelillä on erittäin mukava käyttöliittymä ja se näyttää myös hyvältä. Oma suosikkini pelissä on todennäköisesti loppu, koska se on todella siisti tapa lopettaa asiat. Löydät samanlaisia ​​pelejä kuin tämä, ja ehkä jopa tyyliltään samanlaisia ​​pelejä.

Yksi suosikeistani toiminnan ja seikkailu-PC-pelien suhteen on Dead Space. Muistan, kun se ilmestyi, olin järkyttynyt siitä, että loppu ei ollut minulle järkevää. Kuitenkin, kun pelaat sen uudelleen, on järkevää. Luulen, että se on yksi Dead Spacen suurimmista vetoomuksista. Sen lisäksi, että sillä on hieno tarina, se on myös erinomainen ääniraita.

Toinen luettelossa on Legend of Zelda. Tämä alkaa kuten kaikki muutkin Zelda-pelit ja pelaat Linkinä, jonka on löydettävä Triforce. En itse asiassa pelannut ensimmäistä peliä, ja olen melko varma, että jos minulla olisi ollut, olisin räjäyttänyt pelin tarjoaman. Tietenkin tämä isometrinen pelaaminen, joten se ei ehkä ole paras idea kaikille.

Viimeinen peli, josta haluan puhua, on Elemental Evil -temppeli. Temple of Elemental Evil on toiminta-seikkailu-RPG, joka saa sinut taistelemaan pahojen olentojen laumojen kanssa. Se on todella jännittävää kamaa, ja olen nauttinut siitä ensimmäisestä kerrasta lähtien. Suosittelen tämän pelin hankkimista mihin tahansa tietokoneeseen. Olen soittanut sitä sekä Windowsissa että Macissa. Se toimii hyvin kummassakin järjestelmässä, ja minulla ei ole ollut mitään ongelmia sen kanssa.