Pelit Lapsille 9 Vuotiaalle Tytölle

Kun olin pieni tyttö, vietin tuntikausia pelaamalla pelejä, kuten Mario Brothers, Super Mario Bros. ja Pac Man. Kaikki nämä pelit ovat edelleen joitain suosikkeja, joita ikäni ihmiset muistavat pelaavansa. Teknologian kehityksen myötä se ei kuitenkaan ole enää vain yksinkertainen peli. Nykyään pelejä, kuten Wii Sports Resort ja Wii Fit, voi pelata melkein kuka tahansa.

Esimerkiksi, jos sinulla on pieni tyttösi, jolla on Wii, hän voi pelata Wii Fit -sovellusta. Hän voi käyttää vartaloaan pitämällä Wii Remote- tai Nunchuck-ohjainta yhdessä kädessä. Tämän tyyppinen peli saattaa olla hieman liian edistynyt pikkutytöllesi, mutta hänellä on silti hauskaa pelata.

Jos aiot opettaa pikkutytöllesi pelaamista, sinun kannattaa harkita sen tekemistä hänen katsellessaan televisiota. Tällä tavalla hänen ei tarvitse keskeyttää peliaikasi kysymyksillä, kuten “oletko valmis?”. Jos sinulla on vaikeuksia saada pikkutyttösi istumaan paikallaan katsellessasi televisiota, voit asettaa hänelle tuolin olohuoneeseen. Sitten, kun hän levähtyy, hän voi laittaa kaukosäätimen tuolille ja katsella televisiota. Pian hänen ei tarvitse keskeyttää peliaikaa, koska hän seuraa koko ajan suosikkiohjelmasi!

Toinen idea lapsille suunnatuista peleistä 9-vuotiaalle tytölle on Piilota-Seek-peli. Tämä peli edellyttää, että pikkutyttösi on hyvin pienessä ja hiljaisessa paikassa. Tyttösi on käytettävä taskulamppujaan löytääksesi huoneen piilotetun esineen. Mitä paremmin hän löytää kohteen, sitä paremmat mahdollisuudet ovat voittaa tämä peli. Muutaman ensimmäisen kerran, että hän ei ehkä löydä tuotetta heti, mutta kun hän paranee etsimään tuotetta, hän paranee. Mitä kovemmin hän yrittää löytää kohteen, sitä enemmän hän voittaa.

Jos haluat tehdä pelistäsi hieman haastavamman, voit piilottaa kohteen peliin ja antaa pikkutyttösi joutua etsimään sitä. Jotkut taskulamput on tarkoitettu erityisesti piilottamiseen, joten varmista, että saat yhden näistä pelillesi. Voit myös hankkia muun tyyppisiä taskulamppuja, joissa on LED-valo alueen valaisemiseksi. Tyttösi täytyy liikkua ympäri huonetta löytääkseen kaikki esineet, jotka hänen on löydettävä.

9-vuotiaalle tytölle on monia muita lapsille tarkoitettuja pelejä, joita voit kokeilla, kuten Pin the Tail on the Donkey tai piiloutua. Kokeile näitä ja muita pelejä 9-vuotiaalle tytölle tänään. Löydät varmasti jotain, jota pikkutyttösi nauttii pelaamisesta.