Piirrä Ja Arvaa Googlea Vastaan Peli

Oletko koskaan pelannut ja voittanut peliä Googlea vastaan ​​heidän pääkonttorissa Mountain View’ssä Kaliforniassa? Se on aivan mahdollista, ja niin on myös Draw and Guess the Game -pelissä. Tämä on yksinkertainen sanapeli, jota pelaa 2 ihmistä, joiden on piirrettävä sanat hatusta. Tämän pelin voittaja saa ottaa korkeimman tason sanan ja häviäjän on arvattava piilotettu sana.

Tasapeli- ja arvauspeli on yksinkertainen sanapeli, jonka lapset voivat helposti hallita, koska he voivat pelata sitä käyttämällä ruudulla olevia sanakuvia. Tästä syystä siitä on tullut erittäin suosittu pienten lasten keskuudessa, koska he voivat harjoitella oikeinkirjoitustaan ​​ja voivat myös nauttia pelistä. Toinen etu, jonka pelaajat voivat nauttia, on se, että he voivat osallistua ja olla vuorovaikutuksessa muiden pelaajien kanssa käyttämällä tarjolla olevaa chat-ominaisuutta. Tämä auttaa parantamaan heidän kirjoitustaitojaan.

Pelin aloittamiseksi pelaajien tulee kirjautua pelin verkkosivustolle käyttämällä kotisivullaan olevia tunnistetietoja. He voivat joko valita paikallisen palvelimen tai saatavilla olevan ilmaisen internetpelin. Kun he ovat kirjautuneet sisään, heidän on valittava arvontatyyppi, jonka he haluavat pelata. Tämän pitäisi olla joko sana tai kuva. Heille toimitetaan sitten sana tai piirustus, ja heidän on piirrettävä sana tai piirustus, joka sisältää annetun sanan.

Piirustusvaihe alkaa, kun pelaajat ovat piirtäneet tarvittavan määrän sanoja. Tätä varten pelaajat voivat käyttää kuvia tai mitä tahansa muuta piirustusta, jota he haluavat käyttää. Heidän on napsautettava piirtokuvaketta pelivalikossa ja heidän on valittava piirustus. Pelaajat voivat tehdä niin monta piirustusta kuin haluavat voittaakseen pelin.

Peliä pelataan tietyssä määräajassa. Tätä tarkoitusta varten kello näkyy kotisivulla. Jos aikaraja päättyy, peli julistetaan tasapeliksi. Peli voidaan toistaa niin monta kertaa kuin mahdollista, jos pelaaja rekisteröityy siihen verkossa. Pelaajan on myös annettava oikeat vastaukset rekisteröintilomakkeeseen.

Pelissä on erilaisia ​​luokkia, joista pelaajat voivat valita. Näitä ovat sana- tai piirustusluokka, pop-art-luokka, sarjakuvaluokka ja niin edelleen. Pop-art-luokassa osallistujien on arvattava kuuluisia sarjakuvia, kuten Mikki Hiiri, Teräsmies, Rautamies, Batman ja niin edelleen. Pop-art-luokka on tarkoitettu niille, jotka haluavat luoda julisteita ja maalauksia käyttämällä kuuluisien sarjakuvahahmojen kuvia. Pop-art-luokkaan pelaajien on annettava vastaus 5 minuutin ja tunnin välillä.