Piirrä Ja Arvaa

Kuvaus: Piirrä ja arvaa -peli on online-flash-peli, jossa voit piirtää ja arvailla sanoja ruudukon avulla. Peliä pelataan 3D-virtuaalitodellisuudessa verkkoselaimellasi. Se toimii samalla tavalla kuin suositut online-sanapelit, kuten Scrabble tai Quidditch. Sinua pyydetään piirtämään sana ja arvaamaan niin monta sanaa kuin voit. Pelin tarkoituksena ei ole piirtää kuvaa, jotta muut pelaajat arvaisivat oikean sanan. Sen sijaan muut pelaajat yrittävät piirtää niin monta kuvaa kuin voit, jotta voit arvata oikein.

Jos haluat pelata tätä moninpeliä, online-piirustuspeli, sinun on ensin ladattava ja asennettava Flash-soitin. Kun tämä on asennettu, voit liittyä ilmaiseen online-palvelinpalvelimeen ja luoda ilmaisen tilin. Kun kirjaudut sisään, sinua pyydetään valitsemaan tilityyppi. Tilisi tyyppi määrittää käytettävissä olevat piirustustyökalut. Näitä työkaluja ovat piirustuslaatikot, nappulat, kynät ja jopa ruudukko, jotka auttavat sinua piirtämään sanasi.

Kun olet valinnut tilityypin, voit valita piirustustyökalun käytettävissä olevien piirtotyökalujen luettelosta. Tämän luettelon avulla voit piirtää yksinkertaisia ​​muotoja tai kokonaisen sanan. Kun valitset työkalun, voit alkaa piirtää sanoja edustamaan todellisia esineitä.

Kun piirrät nämä sanat, sinua pyydetään piirtämään kirjaimet napsauttamalla niitä. Kun napsautat kirjaimia, näet esikatselun sanan ulkomuodosta ennen sen oikeaa piirtämistä. Piirtämällä jokaisen kirjaimen sinua pyydetään määrittämään väli niiden välille.

Tämän pelin seuraava osa edellyttää oikean sanan arvaamista. Voit tehdä tämän napsauttamalla piirrä sanat -painiketta. Kun olet tehnyt niin, sinua pyydetään viemään hiiri piirtämiesi sanojen kirjainten päälle. Jos napsautat kirjaimia, sinua pyydetään kysymykseen, kuten “Onko sanakirjassa tällä numerolla aakkosia?”

Opi piirtämään ja arvaamaan sanoja on erittäin helppoa ja hauskaa. Se on yksi niistä peleistä, joka saa mielesi todella työskentelemään ja ajattelemaan. Vaikka et tiedä kuinka lukea, voit silti löytää tämän pelin erittäin huvittavaksi. Mikä parasta, jos menetät kehityksen seuraamisen, sinulla on aina mahdollisuus palata takaisin ja yrittää uudelleen.