Pikku Kakkonen Tilkku Peli

Se on tarina pienestä juoksijasta, joka haluaa saada osuutensa omaisuudesta ja siten hän lanseeraa itsensä juoksevassa peliteollisuudessa. On tämä juoksupeli nimeltä Little Runner, jonka Apple on patchannut, jossa se lupaa loistavan pelikokemuksen käyttäjille. Tässä pelissä päähenkilön Jackin täytyy juosta poliisien, terroristien ja muiden huonojen osien päästä päästäkseen maaliin. Jos hän onnistuu saavuttamaan maalilinjan, hän voittaa valtavan määrän rahaa.

Tämän pelin idea tuntuu erittäin helpolta ja jännittävältä, mutta kuten huomaat, pienellä juoksijalla ei ole kykyä juosta ollenkaan nopeasti. Hän saattaa pystyä hyppäämään ja juoksemaan, mutta kaikki muu pysyy ennallaan. Mutta yksi asia on varma; mitä enemmän yritetään saada ylimääräisiä liikkeitä tässä pelissä, sitä enemmän onnea hän saa. Joten jos olet innokas pelaamaan tätä juoksupeliä, tässä on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit nauttia pelistä enemmän.

Peli on aloitettava valitsemalla päävalikosta “päävalikko” aloittaaksesi pelin. Tästä vaihtoehdosta löydät kaksi painiketta; yksi on ohjata hahmosi ja toinen on ohjata kameraa. Valitse yksi heistä ja se auttaa sinua hallitsemaan Pikku juoksijaa. Jos haluat saada ylimääräisen liikkeen ja hyviä aseita tässä pelissä, sinun on kerättävä rahaa jokaisessa vaiheessa.

Yksi osumapiste on jaettu kahteen osaan, yksi vihollisten tuhoamiseen ja toinen esteen lyömiseen. Osumapisteitä ei voida kerätä vähemmän kuin yhdellä osumapisteellä. Jos siis haluat lisätä osumapisteitäsi, sinun on tuhottava vihollinen yhdellä osumapisteellä tai vahingoitettava itseäsi paljon. Kun olet lyönyt vihollisen yhdellä osumapisteellä, sinun on käynnistettävä uudelleen ja jatkettava peliä.

Yhden osuman kohta, joka on ylitetty, tarkoittaa, että et voi kerätä yhtään osumapistettä yhden osuman jälkeen. Jos haluat jatkaa, sinun on valittava “lopeta peli”. Tämän tyyppisellä pelillä ei ole muuta vaihtoehtoa lopettaa. Ja kun olet suorittanut tämän tason, et voi jatkaa.

Tämä peli vie koko muistikorttisi. Joten sinun on tallennettava pelisi usein. Muuten et ehkä voi jatkaa muiden pelien pelaamista PSP: lläsi. Pelaa tätä peliä kaikin puolin nauttiaksesi parhaista ammuntapeleistä.