Pikku Kakkos Pelit

Onko sinulla muutama minuutti aikaa pelata pieniä toisia pelejä lapsesi kanssa? Useimmat vanhemmat eivät. He viettävät suurimman osan ajastaan ​​television tai tietokoneen näytön edessä pelatessaan mielettömiä pelejä, jotka eivät tarjoa lapsille mitään koulutusarvoa. Älä ole yksi vanhemmista. Lapsesi voi hyötyä monista asioista, mutta sinun on käytettävä hetki ja pysähdyttävä miettimään pelaamiseen käytetyn ajan pitkäaikaisia ​​etuja. Seuraavan kerran, kun katselet televisiota, tee jotain rakentavaa, jonka avulla voit viettää laadukasta aikaa pienokaisen kanssa.

Käytettyjen pelien pelaaminen on hieno tapa esitellä lapsellesi pelimaailma. He tuntevat kuinka olla vuorovaikutuksessa muiden kanssa ja miten työskennellä ajan ja rakenteen kanssa. Pelit ovat niin tärkeitä varttumiselle, ettei niitä kannata jättää väliin. Se voi myös olla hyvä sitoutumisaika vanhemman ja lapsen välillä. Muista, että he näkevät sinut vain vähän aikaa ja haluat heidän tuntevan sinut ja ymmärtävän, että heitä rakastetaan. Juuri tämä pitää lapsesi pelaamassa pidempään.

Muutaman ensimmäisen kerran, kun lapsesi pelaa peliä, hänen pitäisi mennä omaan tahtiinsa. Älä työnnä heitä ja tarjoa heille jotain, jos he eivät pidä siitä. Tällaisten pelien tarkoituksena on antaa heille mahdollisuus kokeilla jotain uutta. Jos heillä on helpompaa aikaa, huomaat, että he nauttivat niistä enemmän ja ovat valmiita kokeilemaan niitä, kun olet valmis heihin.

Yksi pienistä toisista peleistä, joita voit pelata lapsesi kanssa, on Doraemon-peli. Tämä on hieno peli lasten leikkiä varten, koska he oppivat paljon tekemällä sen. Kun he auttavat Doraa, hän opettaa heille rakentamista, värejä ja jopa yksinkertaista kielioppia.

Toinen suosittu peli lapsille on peli nimeltä Tetris. Tämä on peli, jota ei vain ole hauska pelata, vaan myös opettavainen. Opetat lapsellesi kuinka laskea. He voivat myös oppia tekemään tornin ja nähdä, kuinka he voivat täyttää sen esineillä. Voit jopa opettaa heille, kuinka saada levy tärisemään, kun he pudottavat lohkon.

Jos lapsesi tykkää Nintendo-peleistä, sinun kannattaa tutkia peliä nimeltä Mario Party. Tämä on hauska pieni peli, jota lapsesi rakastaa pelata uudestaan. Lapsesi oppii paljon pelaamalla tätä peliä. Se opettaa heille matematiikan perustaitoja, koska heidän on siirrettävä hahmojaan taululle syömään kaikki alarivin eri tuotteet. Kun lapsesi pelaa tätä peliä, hän voi myös oppia kaikkien pelin hahmojen nimet. Nämä ovat vain muutamia niistä monista pienistä, toisista peleistä, joita voit pelata lapsesi kanssa auttaakseen heitä kehittämään arvokkaita taitoja, jotka auttavat häntä elämässä.