Pikku Kakkosen Uudet Pelit

Me kaikki rakastamme pelata Nintendon pieniä toisia uusia pelejä. Pelien valikoima on vertaansa vailla, ja jos olet joskus pelannut Mario- tai Pokemon-peliä, tiedät mistä puhun. Mutta miksi lopettaa nuo vanhat pelit? Miksi et nauttisi hauskoista uusista peleistä?

Nintendo Wii -laitteellesi on paljon pieniä uusia uusia pelejä. Suurimman osan niistä ovat luoneet kolmannet osapuolet, kuten Nintendo itse, mutta muutamia luovat myös vakiintuneet videopeliyritykset. Otetaan esimerkiksi Harvinaisen GoldenEye: Warhead. Tämä peli on yksi Wii: n parhaiten näyttävistä peleistä, ja se on hieno lisä kokoelmaan pieniä toisia uusia pelejä järjestelmälle.

Toinen hieno toinen Wii-peli, joka ei ollut liian kauan sitten, on Tomb Raider Anniversary. Tämä peli on yksi suosikkini järjestelmässä, koska se tekee erinomaisen työn klassisten Tomb Raider -pelien tunnelman luomiseksi. Larana pelatessasi vaellat ympäristöissä, joissa on paljon ansoja ja pulmia ratkaistavaksi. Taistelutilanteet pahaa joukkoa vastaan ​​ovat jännittäviä, ja pelillä on juuri oikea määrä vaikeuksia pitää sinut kiinnostuneena koko ajan. Pelin grafiikka näyttää melko hyvältä kuin alkuperäisellä Xboxilla, ja ääniopastus on huippuluokkaa.

Pari pientä uutta peliä Wii: lle, jotka ovat saaneet viime aikoina paljon huomiota, ovat Sonic ja Mario olympialaisissa. Näissä peleissä on kaikkien aikojen kaksi suurinta siilin maskottia, ja niiden avulla voit pelata olympiatasolla useilla eri peleillä. Grafiikka ei ole läheskään yhtä mukavaa kuin Nintendo DS: lle, mutta se on silti hauska peli. Yksi iso ero on, että Wii antaa sinun pelata sekä Joy-Con- että Classic-ohjaimilla, kun taas DS: n avulla voit käyttää vain Classicia.

Yksi peli, joka on saanut viime aikoina paljon huomiota, on Tony Hawkin Downhill Jam. Tämä on fysiikkaan perustuva seikkailupeli, jossa navigoit esteillä maailmankartalla ja yrität suorittaa kursseja juuttumatta niihin. Peli on vähän lyhyt, mutta se on täynnä tonnia puhdasta hauskaa. Jos rakastat seikkailupelejä, jotka saavat sinut ajattelemaan, että teet jotain vaikeaa, tämä peli sopii laskuun.

Mukana on paljon enemmän pelejä sekä Nintendo Wii: lle että Nintendo DS: lle. Vaikka nämä ovat hyviä vetoja, totuus on, että et todellakaan koskaan tiedä, mitä näille alustoille seuraavaksi tulee. Ota nyt uhkapeli ja pelaa mitä tahansa ensimmäisistä tässä luetelluista uusista peleistä. Saatat olla yllättynyt siitä, kuinka hauskaa voit olla heidän kanssaan. Olen varma, että palaat vielä kerran, kun pelit alkavat valua seuraavien kuukausien aikana. On hyvä aika olla videopelien fani!