Pilvi Peli Pilvi Peli

Pilvipeli, jota joskus kutsutaan myös massiivisesti moninpelien online-roolipeleiksi tai massiivisesti monen pelaajan roolipeleiksi verkossa, on eräänlainen Internet-peli, joka toimii pelipalvelujen tarjoajien (GSP) isännöimillä etäpalvelimilla. Pelaajat muodostavat yhteyden palvelimeen tietokoneellaan ja pelaavat peliä, johon muut pelaajat ovat jo ilmoittautuneet. GSP: t tarjoavat tehokkaan laskentatekniikan, jonka avulla useat tietokoneet voivat toimia virtuaalisena pelialustana. Peliyritykset, jotka isännöivät näitä pelejä, antavat käyttäjille pääsyn koko pelimaailmaan selaimen kautta. Koska peliä ajetaan etäpalvelimella, kaikki kyseisen palvelimen tiedot ja toiminnot ovat yksinomaan kyseisen pelaajan tilille.

Pilvipohjaisia ​​pelejä on kahta perustyyppiä. Yksi on massiivinen moninpeli, online-roolipeli (MMORPG), joka käyttää asiakas-palvelin-arkkitehtuuria, jossa yksi tietokone renderöi koko pelin, kun toista toisessa tietokoneessa, joka on toisessa huoneessa. Toinen pilvipeli on online-RTS- tai WOW-peli, jonka pelaajat asentavat pelin tietokoneisiinsa ja muodostavat yhteyden peliin laajakaistayhteyden tai Wi-Fi-yhteyden kautta. Ero näiden kahden välillä on se, että massiivisesti moninpelien online-roolipelissä (MMORPG) asiakaspelaajat kirjautuvat sisään peliin, kun he muodostavat yhteyden peliin, ja pelin tekee heidän tietokoneilleen Internetin tietokoneiden verkko. .

Pilvilaskenta on tekniikka, joka tukee molempia tällaisia ​​pelejä. Pilvilaskenta tarjoaa kätevän tavan käyttää pelitietoja tarpeen mukaan käyttämällä samoja laskentatekniikoita kuin Internetissä. Tämän avulla pelaaja voi liikkua saumattomasti eri paikkojen tai alustojen välillä, joihin peli on asennettu, ilman, että hänen on huolehdittava todellisesta laitteistosta.

Nykypäivän teknologiaolosuhteissa on yhä vaikeampaa löytää perinteisiä kustantajia, jotka haluavat julkaista verkkopelejä, joissa hyödynnetään pilvipalvelutekniikkaa. Pieniä itsenäisiä kehittäjiä lukuun ottamatta riippumattomilta peliyrityksiltä ei yksinkertaisesti tarvitse julkaista verkkopeliä, joka edellyttää pilvipalvelutekniikoiden käyttöä. Monet suurimmista peliyrityksistä ovat kuitenkin alkaneet toimia osittain tai kokonaan pilvipelipalvelujen tarjoajina. Tämä antaa heille mahdollisuuden julkaista korkealaatuisia pelejä ilman, että heidän tarvitsee investoida paljon aikaa ja rahaa perinteisen toimistoympäristön rakentamiseen.

Nykyään on useita eri tapoja pelata pilvipeliä. Ensisijaiset erot ovat yleensä sen tyyppisessä datassa, joka sinun on tallennettava ja käsiteltävä, jos pelaat etäpalvelimella eikä omalla tietokoneellasi. Tyypillisessä pilvipelissä olisi inventaariojärjestelmä, joka tallentaa esineitä ja hahmotilastoja pelin aikana, ja vaatisi pelaajia kirjautumaan pilveen aina, kun he haluavat muuttaa hahmojaan tai inventaarioaan. Tällä tavalla pilvipelaaminen on samanlainen kuin pelaaminen sosiaalisessa mediassa, kuten Facebook; voit kirjautua sisään milloin tahansa, vaihtaa profiilia ja jatkaa pelaamista koko yön ilman häiriöitä verkon muilta pelaajilta.

Yksi pilvipelien houkuttelevimmista näkökohdista on, että sinun ei tarvitse olla erityisen asutulla alueella nauttien siitä. Voit pelata mistä tahansa, kenen tahansa kanssa ja milloin tahansa. Se on hieno tapa nauttia viihteestä, varsinkin suurilla pääkaupunkiseuduilla, joissa käytettävissä olevilla pelisivustoilla on yleensä erittäin paljon liikennettä. Pilvipelaaminen on ratkaisu niille, jotka haluavat joustavan tavan pelata videopelejä.