Play Free Game

Kun verkossa on niin paljon klassisia pelejä, monet haluavat pelata ilmaisia ​​pelejä. Nykyään, kun laajakaistayhteys on yleistymässä, voit pelata klassisia pelejä Internetissä myös matkoilla tai kotona. Useimmat ihmiset viettävät mielellään aikaa tietokoneillaan sen sijaan, että viettäisivät tunteja pelihalleissa. Kaikilla ei kuitenkaan ole onni saada laajakaistayhteyspalvelu tai tietokone, jolla on luotettava Internet-yhteys. Tässä tapauksessa heidän on ehkä valittava klassinen peli, jota he nauttivat pelaamisesta ja pelaamisesta ilmaiseksi. Pelatessaan näitä vanhoja klassisia pelejä he saavat mahdollisuuden harjoittaa taitojaan käyttämällä online-pelejä (verkkoselaimia), jotka matkivat alkuperäisiä versioita.

Joitakin esimerkkejä klassisista online- (selain) ja mobiilipeleistä, joita voi pelata ilmaiseksi, ovat Monopoly, Clue, Backgammon, Risk ja Tetris. Jokaisella näistä on omat säännöt, mutta niillä kaikilla on yksi yhteinen asia: ostaa kiinteistöt ja rakentaa pankki pysyäkseen liiketoiminnassa. Jos joku ei osaa pelata, heidän on hyvin vaikea pitää taloutensa ennallaan. Jos he pelaavat edellä mainittujen korttipelien ilmaisia ​​versioita, he voivat parantaa taitojaan ennen kuin menevät oikean rahan pöytiin. He voivat myös oppia muita temppuja, kuten bluffata tai muistaa strategiaa.

Kuten edellä mainittiin, on olemassa useita ilmaisia ​​online-pelejä, joita voit pelata ilmaiseksi. IPhonen avulla voit ladata ilmaisia ​​versioita Omenaystävät, Flixster ja Omenat Tic-Tac-Toe. Tietokoneesi avulla voit löytää useita sovelluksia luokista, kuten EscapeVektor, Trivial Pursuit ja Family Time. Näiden sovellusten ilmainen versio on yleensä helppo hallita ja tarjoaa erinomaisen pelikokemuksen. Löydät myös näiden sovellusten online-flash-versiot, jotka toimivat paljon hitaammin, mutta tarjoavat paremman pelikokemuksen.

Voit myös pelata ilmaisia ​​pelejä Internetissä. Monet sivustot tarjoavat ladattavia pelejä, joita voit pelata ilmaiseksi. Osa ilmaisista kokeilujaksoista kestää jonkin aikaa, kun taas jotkut tarjoavat sinulle mahdollisuuden ladata koko peli mahdollisimman pian. Suurin osa online-verkkosivustoista (tietokoneen selain) ja ilmaiset kokeiluversiot ovat turvallisia. Ne eivät kuitenkaan välttämättä ole 100% ilmaisia ​​kokeiluja.

Voit pelata ilmaisia ​​pelejä verkossa, jos haluat kokeilla jotain erilaista tai yksinkertaisesti parantaa taitojasi. Nämä ilmaiset kokeiluversiot voidaan ladata tietokoneellesi ja käyttää milloin tahansa. Näiden klassisten pelien vanhemmat versiot saattavat kuitenkin edellyttää, että lataat sovelluksia käyttääksesi niitä iTunesin työpöytäversiossa. Siksi sinun tulisi olla varovainen tietokoneellesi asennettujen mainosohjelmien ja vakoiluohjelmien suhteen. Sinun tulee aina ladata sovelluksia, jotka ovat täysin maksuttomia ja joihin ei liity ärsyttäviä ponnahdusikkunoita tai mainoksia.

Jos haluat ladata sovelluksia verkosta ja katsoa televisio-ohjelmia, sinulla on oltava maksullinen jäsenyys. Jotkut ihmiset käyttävät näitä sovelluksia ilmaiseksi. Voit joko liittyä online (ilmainen) pelisivustoon tai maksaa kertamaksun tietyn verkkopalvelun (maksettu jäsenyys) jäseneksi. Jäsenmaksun maksamisen jälkeen voit käyttää valitsemaasi sovellusta täysin ilmaiseksi. Voit myös valita pelejä verkossa (joko tietokoneen selaimella tai mobiililaitteella) ja suoratoistaa TV-ohjelmia ja elokuvia verkon kautta.