Play Online Games for Free

Kun haluat pelata verkkopelejä ilmaiseksi, voi joskus olla vaikea tietää, mistä aloittaa. Tämä pätee erityisesti, jos et ole koskaan ennen ollut mukana pelissä. Internet-maailmassa asiat kuitenkin muuttuvat jatkuvasti, ja uudet mahdollisuudet pelata online-pelejä ilmaiseksi ilmaantuvat joka päivä, ja niiden avulla voit pelata ilman, että sinun tarvitsee käyttää rahaa ollenkaan!

Esimerkiksi yksi suosituimmista selainpeleistä tällä hetkellä on Threes. Se on hyvin samanlainen kuin suosittu Age of Empires -pelisarja, koska siinä on paljon rakennuksia ja sodankäyntiä. Toisin kuin aikaisemmat versiot, tämä peli on kuitenkin paljon yksinkertaisempi ja puhtaampi. Se antaa myös pelaajille mahdollisuuden valita kolmen eri rodun välillä tavallisen kahden sijasta, esimerkiksi Ihmiset ja Ulkopuoliset. Pelin painopiste on sivilisaation rakentamisessa, alueiden laajentamisessa ja kilpailussa muiden pelaajien kanssa saadaksesi hallintaansa pelin monista tekniikoista.

Toinen suosittu selainpeli on nimeltään Firetop Mountainin avatar, joka on kuin hyvin yksinkertaistettu versio Age of Warista. Tässä pelissä pelaat joko sotilaana tai soturina, ja sinun on voitettava kartallasi näkyvät vihollissotilaiden aallot, kunnes lopulta saavut tietyn vuoren huipulle. Vaikka se ei tarjoa aivan samaa valinnanvapautta kuin Threes, se tarjoaa silti paljon mielenkiintoisia tavoitteita ja esteitä, jotka on voitettava. Jos olet kiinnostunut moninpeliselaimesta, Avatar of Firetop Mountain on ehdottomasti suositeltava otsikko.

Yksi viimeisimmistä tänään saatavilla olevista ilmaisohjelmista on nimeltään Phatballs, ja se on itse asiassa hyvin samanlainen kuin mitä käytimme nuorempana. Sinulla on pohjimmiltaan muutama ilmapallo, jotka kelluvat ruudulla, ja sinun täytyy lyödä mahdollisimman monta palloa vastustajan maaliin voittaaksesi pelin. Vaikka voit muuttaa strategiaasi pelin puolivälissä, jotta voit yrittää tehdä enemmän maaleja, se riippuu suuresti siitä, kuinka monta ilmapalloa voit aloittaa. Voit nauttia tästä melko vähän, jos sinulla on hyvä internetyhteys, koska tätä peliä verkossa pelaa itse asiassa paljon ihmisiä milloin tahansa.

Kaikkein näistä peleistä on tärkeintä huomata, että käytät viime kädessä omia taitojasi voittaaksesi. Siksi siitä voi tulla riippuvuutta hyvin nopeasti, varsinkin kun pelaat usein hienostunutta vastustajaa vastaan. Tärkeintä on muistaa, että jos onnistut voittamaan tietyn tason, jatkat pelaamista, kun taas korkeammat tasot ovat yleensä paljon vaikeampia. Siksi on tärkeää, että sinulla on paljon kärsivällisyyttä, kun pelaat tällaisia ​​pelejä ilmaiseksi.

Lopuksi totean, että Internetissä on nykyään satoja pelejä, joita voit pelata ilmaiseksi. On kuitenkin erittäin suositeltavaa sijoittaa rahaa laitteidesi päivittämiseen, jotta voit todella nauttia online-peleistä ilmaiseksi. Niille, jotka haluavat viettää vapaa-aikaa viisaasti, on oikeastaan ​​melko paljon mielenkiintoisia pelejä, joita voisi kokeilla. On myös hyvä pelata näitä pelejä lyhyinä sarjoina, jotta saat helposti yleiskuvan näiden pelien toiminnasta ja siitä, ovatko niiden pelaamisen arvoiset.