Playstation Plus Vuoden Tilaus 30 N Alennuksella Multi Format

PlayStation Plus Yhden vuoden tilaus antaa sinulle pääsyn satoihin klassisiin ja uusiin peleihin. PlayStation Plus -tilauksen avulla voit pelata pelejä vuoden ajan ilman, että sinun tarvitsee koskaan maksaa toisesta pelistä. Ei tarvitse maksaa enempää kuin yhden vuoden tilaushinta. Esimerkiksi yhden vuoden PlayStation-tilaus maksaa 50 dollaria. Voit pelata pelejä yhden vuoden ajan vain yhdellä hinnalla.

PlayStation Plus on mullistanut ihmisten pelaamisen. Se antaa sinulle pääsyn satoihin uusiin peleihin ja antaa sinun pelata niitä tien päällä. PlayStation Plus auttaa sinua pysymään pelissä pelin sisäisten ostosten ja bonuspisteiden avulla. Sinulla on myös pääsy kaikkiin demovalinnan nykyisiin peleihin.

PlayStation Plus -jäsenyys antaa sinulle pääsyn peleihin, sisältöön, latauksiin, online-moninpeliin ja sosiaalisiin ominaisuuksiin, jotka antoivat jäsenille paljon enemmän vapautta ja parempia toimintoja kuin heillä oli ennen. Kun liityt PlayStation Plus -palveluun, jäsenyytesi alkaa tilauksen ensimmäisenä päivänä, eikä sinua koskaan pyydetä maksamaan toistuvaa kuukausimaksua. Jos liityt milloin tahansa tuon yhden vuoden jäsenjakson aikana, sinulla on automaattisesti koko jäsenmaksusi koko vuodelle. Kaikki pelisi ja sisältösi ovat ilmaisia ​​ympäri vuoden.

Jotkut pelit saattavat maksaa enemmän, jos sinulla ei ole jäsenyyttä. Voit esimerkiksi ladata pelejä vain PSP: lle tai PS3: lle. Muussa tapauksessa sinulta saatetaan veloittaa koko hinta. Jos aiot käyttää rahaa joka tapauksessa, miksi et pelaisi suosituimpia pelejäsi? Mutta jos olet kuin minä, et todellakaan halua käyttää sitä peleihin, jotka eivät tule olemaan hauskoja. Haluan pelata vain haastavia ja viihdyttäviä pelejä.

Siksi kehotan sinua harkitsemaan yhden vuoden jäsenyyttä PlayStation Plus -palveluun tänään. Voit ladata rajattomasti pelejä ja pelata niitä milloin haluat. Saat myös välittömät lataukset PlayStation Mobilella ja pääsyn PlayStation Vitaan. Ja mikä parasta, säästät vielä enemmän rahaa, koska jäsenmaksu maksaa vähemmän kuin mitä maksat kuukausittain normaalista PlayStation Plus -jäsenyydestäsi.

Joten jos et ole vielä liittynyt, kannustan sinua liittymään siihen tänään. Päätös on sinun. Sillä ei ole merkitystä, oletko kovapelaaja vai rento pelaaja. Yhden vuoden PlayStation Plus -jäsenyydellä voit alkaa nauttia kaikista upeista peleistä, joita PlayStation tarjoaa.