Ps Plus Kesäkuu 2021

Ihmisille, joille on diagnosoitu psoriaasi, tämä voi olla vaikea aika. Psoriasis on krooninen ihosairaus, joka aiheuttaa epämuodostumia ja äärimmäistä kuivumista, ja sen perimmäinen syy on yliaktiivinen immuunijärjestelmä. Häiriö voi vaikuttaa ketään nuoresta vanhaan ja voi esiintyä sekä miehellä että naisella. Psoriaasiin liittyvän sosiaalisen leimautumisen vuoksi voi olla vaikea löytää helpotusta tästä tilasta, varsinkin nykypäivän ilmastossa. Onneksi on olemassa tapoja auttaa. Tässä artikkelissa keskustelemme siitä, mikä Psoriasis on ja kuinka löydät apua Psoriasis-hoidostasi.

Psoriaasille on tarjolla monia hoitoja, joiden kaikki vaikeusaste vaihtelee. Lääkärisi voi määrätä lääkkeitä tai voit yrittää hoitaa tilasi luonnollisesti kotona. Psoriasis ei ole tarttuvaa eikä sylkeä, joten hoidot on räätälöitävä yksilölle. Ensimmäisen diagnoosin jälkeen useimmat ihmiset hoitavat kotona voiteita, voiteita ja jopa erityisiä puhdistusaineita. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että ihosairaus vaikuttaa vain ihon pintakerrokseen ja sen seurauksena ajankohtainen lääkitys voi tuottaa usein vain vähän tuloksia.

Jos sinulla on ollut psoriaasin diagnoosi aiemmin ja se on edennyt pitkälle edenneeseen vaiheeseen, sinulle voidaan määrätä resepti Monistatille. Tämä on ajankohtainen lääke, jota on käytettävä paikallisesti, ja sillä voi olla vakavia sivuvaikutuksia, jos sitä käytetään väärin. Tästä syystä sinun on kysyttävä lääkäriltäsi neuvoja ennen kotihoidon kokeilemista. Muun tyyppisiä lääkkeitä, joita voidaan määrätä, ovat prednisoni ja Accutane. Raskaana olevat naiset eivät voi käyttää näitä lääkkeitä, ja rekisteröidyn lääkärin on annettava ne.

Monet ihmiset valitsevat luonnollisemmat hoitomuodot, kun heillä on ihosairaus, kuten psoriaasi. Yrttejä ja muita luonnollisia aineita sisältävät tuotteet ovat tulleet erittäin suosituiksi. Yksi suosittu vaihtoehto on kasviperäinen voide iholle. Se sisältää yrttejä, kuten Neem, kurkuma ja muskottipähkinä, joiden tiedetään auttavan säätelemään kosteutta ihossa. Tämän lisäksi ainesosat voivat helpottaa kutinaa ja auttaa pitämään vauriot kirkkaina. Saatavilla on monia reseptejä, joiden avulla voit tehdä oman voiteen.

Psoriaasista kärsivät ihmiset ovat myös saavuttaneet suurta menestystä laihduttamisessa. Tiettyjen elintarvikkeiden, kuten maitotuotteet ja puhdistetut hiilihydraatit, on osoitettu lisäävän ihosolujen tuotantoa. Jos haluat vähentää häiriösi ulkonäköä, sinun on yritettävä välttää näitä ruokia. Tässä on kuitenkin kyse tiukasta ennaltaehkäisystä eikä häiriön hoidosta.

Vaihtoehtoisten käytettävissä olevien hoitomenetelmien avulla voit silti saada häiriön hoitoa, vaikka et pysty käymään terveydenhuollon erikoislääkärin luona. Jotkut vaihtoehtoiset ammattilaiset voivat suositella erinomaisia ​​luonnontuotteita kokeilemiseen. On olemassa monia reseptejä, joita voi käyttää omassa kodissasi. Ne voivat olla erittäin tehokkaita ihmisille, jotka eivät ole varmoja käytettävästä menetelmästä. Sinun ei tarvitse elää psoriaasin kanssa seuraavien kymmenen vuoden aikana, jos olet varovainen siitä, mitä syöt.