PS4 Ilmaiset Pelit

Joulun lähestyessä nopeasti, se on monille erittäin kiireinen aika vuodesta, jolloin harvoilla ihmisillä on aikaa jäljellä löytää ja ostaa uusi pelikonsoli. Pelkästään tänä vuonna julkaistujen uusien julkaisujen laajan valikoiman ansiosta sinun on todennäköisesti tehtävä useampi kuin yksi haku paikallisessa tietokoneliikkeessäsi uuden uuden julkaisun löytämiseksi, joten olemme koonneet kätevän oppaan suosikkisi löytämiseksi pelejä tarvitsematta käyttää penniäkään. Jos sinulla ei ole uutta peliä, etsit todennäköisesti myös muutamia hyviä pelejä jouluna – ja olemme listanneet muutaman alla. Monet näistä nimikkeistä ovat ladattavissa PlayStation Network (PSN) -palvelussa, joten kannattaa tutustua alla oleviin suosituksiin.

Tarvitsetko lisää vinkkejä parhaiden ilmaisten PS4-pelien löytämiseen tammikuussa? Artikkelimme on juuri julkaistu, ja siinä on lueteltu useita ehdotuksia seuraavan videopelisi valitsemiseksi. Klassikoista uusimpiin julkaisuihin sinulla pitäisi olla parempi käsitys, kun olet lukenut. Hyvää uutta vuotta!

Etsitkö joitain parhaita ilmaisia ​​PS4-pelejä tänä vuonna lomille? Jouluna on suuri valikoima pelejä, joten sinun ei tarvitse tinkiä pelihahmostasi. Luettelomme parhaista loma-ajan PlayStation 4 -peleistä sisältää uusia julkaisuja, kuten Until Dawn, God of War: Chains anemia, Mafia Wars 2 ja paljon muuta. Olemme myös listanneet joitain ladattavia sovelluksia mobiililaitteellesi.

Kuten aina, vapaasti pelattavissa peleissä on yleensä sekoitus tyylilajeja. Yksi suosituimmista on scifi-seikkailu Battle royale, joka vie sinut kansainvälisen vakoojatoimiston kenkiin. Sinulla on laaja luettelo tehtävistä, jotka on suoritettava, kun kamppailet paljastamaan totuuden taudin puhkeamisen alkuperästä, ja sinä jätät kaipaamaan enemmän, kun olet voittanut lopullisen pomon.

Seuraava ehdotuksemme on toinen moninpeli nimeltä Fortnite Battle Royale. Muistatko, kun pelasit vanhoja pelejä, joissa käytit kiviä tai tukkeja siltojen luomiseen valtavien kuoppien yli? Se on täällä töissä. Battle royale on parannettu versio klassisesta tyylilajista, ja oletko saanut tuhota kaikki vihollisesi, jotka ylittävät polkusi, samalla kun keräät lisävoimia matkan varrella. Tavoite ei ole suoraviivainen, koska sinun on rakennettava kestämätön puolustus, joka kestää vihollisen hyökkäysten aaltoja. Strategiasi määrää viime kädessä, kuinka kauan selviät, joten valmistaudu itseäsi moniin lähitaisteluihin.

Viime kuun julkaisu Call of Duty: Black Ops oli iso pettymys, kun siitä puuttui muutama ominaisuus. Tämä sisälsi kaksi uutta moninpelikarttaa, kolme uutta pelaajaluokkaa ja upouuden ominaisuuden nimeltä yönäkö. Vaikka yönäkö ei ole aina kovin hyödyllistä, varsinkin pimeissä ympäristöissä, olen varma, että monet pelaajat raivoavat sen sisällyttämistä. Jos rakastat moninpelejä, joissa on lukuisia vaihtoehtoja pelaajien kokeilla, tämä peli sopii ehdottomasti laskuun. Tämä on toinen otsikko, jonka avulla voit ylittää perinteisen juoksu ja ase -konseptin ja antaa sinun ottaa vastaan ​​useampi kuin yksi vastustaja kerrallaan. Jos et ole alkanut pelata moninpeliä, jossa on muutama sata pelaajaa, tämä on pakko kokeilla otsikko marraskuukausien aikana.