Ps4 Vuoden Pleikkari Telia 40 €

Jos etsit parasta pelinäppäimistöä, älä katso enää, koska Telia 40 -tuote on täydellinen valinta. Tätä pidetään huippuluokan näppäimistönä, joka houkuttelee pelaajia. Ominaisuudet ja toiminnot eivät ole vain vaikuttavia, mutta siinä on myös uusin tekniikka, kuten N-Key rollover ja Auto Scroll.

N-Key Rollover -toiminnon avulla käyttäjä voi toistaa haluamasi toiminnot nopeasti avaimesta toiseen. Kesällä tämä voi olla erittäin kätevää, koska voit tallentaa pelisi. Automaattisen vieritystoiminnon avulla voit selata kaikkia näppäimiä tarvitsematta koskettaa mitään niistä. Tämä säästää paljon aikaa varsinkin kun sinun on tehtävä useita toimintoja. Äänitoiminnot ovat tämän näppäimistön toinen hieno ominaisuus, koska sen avulla voit säätää pelin musiikin ja äänien äänenvoimakkuutta.

Markkinoilla on monia erilaisia ​​pelityynyjä, ja Telia 40 -tyyny on ehdottomasti uusi tulo pelialustamarkkinoille. Sen mukana tulee D-Pad, joka voi helposti hallita pelejäsi. Se on erittäin suuri ja mukava käyttää. D Padin painikkeet on järjestetty automaattimuotoon, mikä tekee siitä erittäin helppokäyttöisen. Voit aktivoida tai deaktivoida automaattisen vierityksen ominaisuudet mukana toimitetulla langattomalla kaukosäätimellä.

Siinä on neljä tasoa mukautettavia asetuksia, mukaan lukien Call of Duty: Black Ops, Modern Warfare, Grand Theft Auto ja Vegas. Asetusten selaaminen on erittäin helppoa, koska kaikilla on kuvakkeita. Mukana toimitettu langaton kaukosäädin tekee siitä erittäin kätevän, koska siinä on integroitu lukija, jonka avulla se voi selata profiileja ja muodostaa yhteyden pelitilillesi. Siinä on myös mediasoitin, jonka avulla voit toistaa suosikkivideoitasi ja -musiikkiasi.

Akun kohdalla se kestää jopa kuusi tuntia pelaamista yhdellä latauksella. Mukana tulevan langattoman sovittimen avulla voit muodostaa yhteyden mihin tahansa langattomaan laitteeseen, kuten kannettavaan tietokoneeseen, matkapuhelimeen tai jopa televisioon. Tämä on hieno ominaisuus, varsinkin jos olet poissa PlayStation-järjestelmästäsi. Ladattavat akut kestävät myös yli tunnin pelaamisen yhdellä latauksella.

Telia 40 ps4 -lisävarustetta ostettaessa on monia etuja. Tuote on saanut hyviä arvosteluja käyttäjiltä ja useimmat ovat erittäin tyytyväisiä tuotteen yleiseen suorituskykyyn. Vaikka hinta saattaa olla hieman ylemmässä päässä, se on silti erittäin kohtuullinen ja varmasti jää useimpien huomaamatta. Tämän tuotteen muotoilu ja viimeistely ovat huippuluokkaa, ja voit varmasti luottaa siihen kaikissa pelitarpeissasi.