Puhelinlaskulla Rahaa Tilille

Mikä on paras tapa saada käteistä maksaa puhelinlaskusi? Oletko koskaan ajatellut kotiuttaa puhelimesi saldoja säästääksesi rahaa kuukausittain? Tiesitkö, että voit todella saada maksun maksaa puhelinlaskusi joka kuukausi? Nyt saatat ajatella “Vau! Kuinka se toimii?”

Jos haluat lunastaa puhelimellasi rahaa tilillesi, sinun on tehtävä muutama asia. Ensin etsi käteisennakkoyritys. Helpoin tapa tehdä tämä on mennä verkkoon ja käydä yhdessä monista online-puhelinyrityksistä.

Kun olet löytänyt yhden näistä yrityksistä, sinun on haettava verkkoa. Suurin osa näistä verkkosivustoista kysyy vain nimesi ja osoitteesi. Sieltä he antavat sinulle hakemuksen. Sinun on täytettävä se henkilökohtaisilla tiedoilla ja pankkitiedoilla. Sitten joudut odottamaan jopa 2 viikkoa saadaksesi rahasi.

Jos haluat maksaa käteisellä puhelimellasi rahaa tilillesi, mutta et ole tyytyväinen online-hakemiseen, koska sinulla ei ole tietokonetta, jossa voisit tehdä sen, sinulla on myös mahdollisuus soittaa puhelinyrityksille. Täällä sinulta veloitetaan jokaisesta tapahtumasta, ellei se ole lahja, ja siitä kannetaan myyntivero. Lisäksi sinulta veloitetaan lisämaksuja kuluistasi, kuten kilometrimäärästä, ja jos päätät ostaa lahjakortin oman luottokorttisi sijaan. Kuitenkin summa, jonka sinulle maksetaan puhelinlaskun maksamiseksi, on silti pienempi kuin mitä maksaisit, jos käyttäisit luottokorttiasi.

Jos haluat lunastaa puhelimellasi rahaa tilille, sinun on varmistettava, että tiedät, miten tehdä tämä oikein. Jos sinulla ei ole paljon kokemusta puhelinyhtiöiden kanssa tekemisistä, sinun kannattaa todennäköisesti palkata ammattilainen, joka voi auttaa sinua tässä prosessissa. On olemassa monia eri yrityksiä, jotka tarjoavat näitä palveluja, joten sinun pitäisi pystyä löytämään tarpeisiisi sopiva yritys. Näin voit varmistaa, että saat eniten rahaa puhelinlaskusi. Se on myös erinomainen tapa ratkaista joitain muita laskujasi, kuten auto- tai asuntolainoja.

Jos sinulla on paljon aikaa, sinun pitäisi pystyä hallitsemaan puhelinlaskun rahaa tilillesi melko helposti. Vaikka sinulla olisi vain päivittäisiä ongelmia matkapuhelimesi laskussa, sinun pitäisi silti yrittää maksaa se, koska on tärkeää, että varataan tarpeeksi rahaa tarvitsemillesi asioille. Siksi sinun on varmistettava, että varaat vähintään 10% kuukausitulostasi matkapuhelimesi huomioon ottamiseksi.