Ray Fi Mobiili

Ray Fisher -matkapuhelimet ovat erinomaisia ​​vanhemmille, opiskelijoille ja ikääntyvälle väestölle. Yhteiskunnassa, jossa nuorisoa katsotaan alhaalla, Ray Fisherin on tärkeää antaa nuorelle kunnioitus ja luottamus, jonka hän ansaitsee. Se johti yrityksen suunnittelemaan Ray Fi -puhelimen. Nämä puhelimet on varustettu erityisesti nuoremmalle sukupolvelle suunnitelluilla ominaisuuksilla. Tässä on vain muutama syy, miksi Ray Fisher -puhelimet ovat suosittuja nuoremman joukossa.

Ray Fi -puhelimessa on kosketusääniominaisuus, jonka avulla voit ohjelmoida suosikkimusiikkisi helposti. Näin voit käynnistää suosikkikappaleen ilman, että sinun tarvitsee ottaa lompakkoasi ja etsiä oikeaa avainta. Jos kyllästyt toistettavaan kappaleeseen, sammuta se ja etsi uusi kappale sen sijaan. Sinun ei tarvitse poistua talosta tehdäksesi tämän.

Ray Fisherin puhelimessa on myös MyFidelity-ilmaisin, joka on täydellinen niille, jotka saattavat huijata muita merkittäviä. Voit aktivoida tämän lisävarusteen skannaamalla ranteesi MyFidelity-rannekkeen. Kun se on aktivoitu, rannekoru lähettää signaalin, joka yhdistää sinut toiminnan takana olevaan. Voit nähdä EZ-puhelutoiminnon avulla kuka soittaa. Tässä puhelimessa on yhdeksän pisteen kompassi turvallista navigointia varten.

Ray Fisher -puhelimien kanssa voi ostaa muita lisävarusteita. Esimerkiksi on Fios Speakthrough, jonka avulla voit puhua suoraan puhelimen kautta jonkun kanssa VoIP: n kautta. Kaiutinpuhelin toimii puhelimen mukana toimitetuilla kaiutinpuhelimilla. Speakthrough-toiminnon avulla voit kommunikoida helposti suusi ja kaiuttimen kautta. Tämä tekee henkilökohtaisemmasta keskustelusta, jota voit käydä toisen henkilön kanssa.

Ray Fisherin matkapuhelimessa on integroitu GPS-vastaanotin. Tämä tekniikka otettiin käyttöön Ray Fisher Qwest -matkapuhelimessa. Puhelin on suunniteltu erityisesti toimimaan Qwest QSV: n ja sen laitteistojen kanssa. Lisäksi se on yhteensopiva Motorola RAZR -matkapuhelimen kanssa, joka on tuotemerkin erityinen malli. Tämä on yksi markkinoiden kattavimmista GPS-laitteista.

Ray Fi -puhelimia ei ole suunniteltu ihmisille, jotka kävelevät paljon tai pitkiä automatkoja. Ne on tarkoitettu niille, jotka haluavat vain ottaa yhteyttä keneen tahansa milloin tahansa. Jos et kuitenkaan tarvitse kaikkia älypuhelimen mukana tulevia ominaisuuksia, sinun kannattaa harkita tavallisen puhelimen ostamista, jolla on kaikki samat ominaisuudet kuin Ray Fi -puhelimilla. Näin voit saada puhelimen ja kodin samanaikaisesti.