Ray Pelikone Pelit

Ray Ban tuotti 1970-luvun puolivälissä kokonaisen valikoiman elektronisia pelejä, mukaan lukien tunnettu sana ja tasoitin nimeltä Radiologia. Radiologiasarja on edelleen erittäin suosittu, ja sillä on monia hyviä muistoja niille, jotka soittivat sitä nuorena. Monille Yhdysvalloissa ja Euroopassa asuville ihmisille tämä on edelleen yksi ensimmäisistä pelikonsoleista, jotka on mukautettu käytettäväksi nykypäivän pelihallin kanssa.

Ray Ban tuotti myös useita atk-pohjaisia ​​konepelejä, kuten Liikenne, ja suojeli presidenttiä terroristeilta tornipuolustuksessa. Voit myös pelata peliä nimeltä Robot War. Nämä konepelit olivat erittäin suosittuja Euroopassa, ja ne ovat niin tänäkin päivänä. Monet ihmiset muistavat edelleen näiden pelien pelaamisen lapsena, ja monet ovat muistaneet niitä mielellään. Monilla lapsilla on edelleen tietokoneellaan kopio ensimmäisestä robottisodasta.

Ray Ban ei levännyt laakereillaan, ja itse asiassa 1960-luvulla kehitetyt pelit sisälsivät joitain ensimmäisiä tekniikoita, joita käytettiin nykypäivän tietokonepeleissä. Heidän seuraava kone, nimeltään Game Piece, oli parannus edeltäjiinsä, ja siinä oli ns. Napsautuspyörä. Tätä tekniikkaa käytettiin ensin shakissa, joka on edelleen yksi suosituimmista peleistä.

Yritys lopetti kuitenkin puhtaasti tietokonepelien valmistamisen, kun he päättivät, että markkinat ovat siirtyneet jonkin verran eteenpäin. He julkaisivat useita muistipelejä Magna-patruunan muodossa. Niissä oli graafinen käyttöliittymä ja ne olivat melko suosittuja Euroopassa. Samanlainen tyyli julkaistiin nimellä Magna Cartridge Plus ja se oli suunnattu taloudellisesti kannattavammille markkinoille. Molemmat mallit olivat kohtalaisen onnistuneita, vaikka itse Ray Ban Ray -pelikoneen myynti ei onnistunut.

Kahdeksankymmentäluvun lopulla yritys tuotti päivitetyn version koneestaan ​​nimeltä GameFaq. Tämä kone oli suunnattu niille, jotka etsivät edelleen jotain edistyneempää kuin aiemmin saatavilla olleet konepelien vanhat versiot. Vaikka tämä malli ei sisältänyt monia edeltäjiensä samoja ominaisuuksia, se säilytti kuitenkin monia samoja toivottuja ominaisuuksia.

Vaikka Ray Ban Company on tuottanut monia konepelejä ensimmäisestä pelialaltaan alkamisesta lähtien, monet ihmiset eivät ole tietoisia historiastaan. Monet vanhemmat pelaajat muistavat mielellään pelanneet vanhoja konepelejään tutuilla kasvoilla Sesame Streetin näyttelijöiltä. Muut uuden sukupolven pelaajat haluavat nyt pelata omia nostalgisia pelejä Game Cubessa tai muissa moderneissa pelijärjestelmissä. Olitpa rakastanut heitä tai vihannut heitä, on vaikea kieltää, että Ray Ban Amusement Ray -konetta menetetään ja niiden omistavat innokkaasti pelaamaan näitä pelejä uudemmissa pelijärjestelmissä.