Rizk Parhaat Pelit

Jos etsit parhaita tietokonepelejä, sinun ei tarvitse enää katsoa Rizkin parhaita pelejä. Ohjelmoija- ja taiteilijaryhmänsä kanssa Rizk on luonut erilaisia ​​online-pelejä, jotka pitävät sinut kiireisenä ja peliriippuvana tuntikausia. Klassisista tasopeleistä taitopeleihin, strategioihin ja seikkailuihin löydät varmasti itsellesi sopivan. Pelit on suunniteltu hyvin, grafiikka on selkeä ja yleinen ilmapiiri on hauskaa.

Avaruuden hyökkääjissä räjähdät avaruudessa tehtävämestarina ja suojaat tukikohtaasi saapuvien ulkomaalaisten aaltoja vastaan. Ohjaa pieni kapseli kanavien läpi, kun ne vetävät läpi uskomattomalla nopeudella, ja yritä kerätä kaikki punaiset pisteet jokaisessa vaiheessa. Se on viihdyttävä pieni peli, jolla on paljon positiivisia vaikutteita. Loppujen lopuksi NASA: lla kesti hyvin kauan suunnitella niin monimutkainen peli!

Toinen yksinkertainen mutta haastava peli on Lemonade Tycoon. Valittuna virkamiehenä aloitat tehtävän luoda kaupungin menestynein limonaditeline. Peli sisältää sanan levittämistä yrityksestäsi käyttämällä käytettävissäsi olevia erilaisia ​​työkaluja (mitä enemmän käytät, sitä enemmän rahaa ansaitset). Kun kaupunki on täysin toimintakykyinen, kohtaat pahoja voimia vastaan, jotka haluavat johtaa ohjelmaa kulissien takaa.

Tulet rakastamaan tapaa, jolla Rizk loi piilotettuja esineitä, jotka ovat usein hyvin piilotettuja ja naamioituja. Palapelit ovat monipuolisia eivätkä ne koskaan toistu, ja niiden ratkaisemiseksi tarvitaan sivuttaista ajattelua ja nerokkaita menetelmiä. Viimeinen peli, nimeltään Time Wars, on ainutlaatuinen sekoitus ajanhallintaa ja reaaliaikaista strategiaa. Sinun on tallennettava galaksi yksi punainen piste kerrallaan taistellessasi vihollisaluksia vastaan, jotka palaavat lopettamaan sinut. Se on mukava pieni peli ja hauska pelata ystävien kanssa, jotka ovat innokkaita viimeistelemään jokaisen tason ennen muita.

Löydät muita helmiä Rizkin kirjastosta, mukaan lukien klassinen Lemonade Tycoon, joka on ladattavissa ilmaiseksi hänen viralliselta sivustoltaan. Muita pelejä, joita hän tarjoaa ilmaiseksi, ovat Space Invaders sekä Chutes and Ladders. Jos sinulla on mahdollisuus pelata mitä tahansa näistä peleistä, sinun pitäisi varmasti tehdä niin. Ne ovat yhtä riippuvaisia ​​kuin muut, ja ilmaiset versiot tarjoavat vain lyhyen määrän peliaikaa.

Mielestäni Rizkin parhaat pelit ovat pelejä, jotka hän julkaisee omalla nimellään. Hänen pelinsä ovat yleensä paremmin muotoiltuja, kiillotettuja ja hauskempia pelata. Tutustu hänen verkkosivustoonsa nähdäksesi, mitä hänellä on myynnissä tällä viikolla. Jokaiselle löytyy varmasti jotain, nautitpa strategiapeleistä, sanapeleistä tai vain peleistä, jotka on helppo ja helppo noutaa ja pelata. Onnea ja onnellista pelaamista!