Seksi Seuraa Ilman Rekisteröintiä

Seksi ennen avioliittoa ei ole uusi ilmiö. Muinaisista ajoista lähtien ihmiset menivät naimisiin ja harrastivat seksiä rekisteröimättä tekojaan hallituksen rekistereihin. Tämän ei ollut tarkoitus rohkaista räikeyttä, vaan se oli sosiaalisen normin vastaista, ja ihmisten oli kohdattava leima “yhdessä istumisesta” rekisteröimättä teko.

Ihmiset asetettiin vankilaan ja heidän elämänsä häiriintyi. Miehen katsottiin olevan pyhäinvastaista yhdynnässä naimisissa olevan naisen kanssa. Sosiaalimoraalilaki julisti, että avioliiton aikana ei saa olla yhdynnässä aikuisen kanssa. Tätä sääntöä ei kuitenkaan sovellettu niihin, jotka tekivät avioliiton heti häiden jälkeen, eikä lapsiin.

Muinaisessa Intiassa sukupuolitoimintaa koskevan suostumuksen ikä oli miehillä 14 ja naisilla 15 vuotta. Raiskauksesta rangaistus oli kuolema ja raiskauksesta, jonka tarkoituksena oli tehdä enemmän tällaista rikollisuutta, henkilö oli lyödä kuoliaaksi. Ne, jotka harrastivat seksiä ennen avioliittoa vastakkaisen sukupuolen kanssa, kutsuttiin sodomiiteiksi, ja heitä kohtasi sama kohtalo kuin sodomiitti. Vielä nykyäänkin tietyissä Lähi-idän osissa aviorikos on vakava rikos, ja ihmisiä rangaistaan ​​ankarasti seksistä avioliiton ulkopuolella.

Muinaisessa Kiinassa ihmiset menivät naimisiin nuorten kanssa ja heillä oli tapana olla seksuaalisia suhteita heidän kanssaan. He eivät olleet lainkaan huolissaan laista ja harjoittivat seksiä ilman pelkoa pidätyksestä tai nöyryytyksestä. Tang-dynastian jälkeen asiat kuitenkin muuttuivat ja kiinalaisten moraali muuttui. He olivat nyt huolestuneempia teoistaan ​​ja sukulaisuudestaan, ja siksi he ottivat askeleen rekisteröidäkseen itsensä ja tekonsa. Tämän seurauksena avioliiton ulkopuolella harrastettu seksi on Kiinassa vanhentunut.

Tiibetin laillistamisliikkeen jälkeen buddhalaiset munkit alkoivat harjoittaa buddhalaisuutta, ja he korostivat, ettei seksiä pidetä avioliiton ulkopuolella. Sen jälkeen, kun Qing-dynastia tuli, he menivät pitkälle taaksepäin tehdessään sukupuolen harjoittamisen avioliiton ulkopuolella tabuksi ja pitivät kiinni siitä, että pidätettiin niitä harjoittavia. Monet ihmiset harjoittavat sitä edelleen buddhalaisten munkkien valvonnassa.

Nykyaikana jotkut konservatiiviset maat, kuten Turkki ja Iran, haluavat olla tekemättä seksiä avioliiton ulkopuolella. Muslimimaailmassa jotkut ihmiset eivät vieläkään usko sukupuolen käsitteeseen ennen avioliittoa ja elävät hyvin ylpeissä ja suljetuissa yhteiskunnissa. Näillä alueilla on edelleen joitain ihmisiä, jotka eivät viihdytä ajatusta seksistä ennen avioliittoa. Joissakin paikoissa häävalan rikkoneet eivät voi elää yhdessä, ja joissakin tapauksissa heitä uhkaa heittää pois yhteiskunnasta. Joten voimme nähdä, että sukupuoleen liittyvän lain soveltamisessa on edelleen joitain ongelmia, ja meidän on yksilöiden tehtävä ymmärtää toimintamme oikeudelliset seuraukset.