Sims 5 Hinta

Noin seuraavan vuoden aikana on tullut joitain huhuja ja uutisia, jotka koskivat The Sims 5 -hintaa. Nyt, nykyisessä talousskenaariossa, The Sims 4 on edelleen suosittu. The Sims 5: n mahdollisuudet käynnistää myös vuonna 2020 ovat kuitenkin suuremmat. Joten odotamme ja katsomme, mikä on The Sims 5: n hinta? Onko se enemmän kuin edeltäjänsä The Sims 3: Island Paradise? No, nämä ovat joitain spekulaatioita, mutta uskomme, että The Sims -sarjalla on iso hitti tulevina vuosina.

Uusien Sims-pelien julkaisemisesta Xbox-alustalla on paljon spekulaatioita. Sims-sarja on aina ollut menestyvä ja suosittu Xbox-alustalla, joten ei ole yllättävää, jos sims 5 nauttii samanlaista suosiota Xboxissa. Syy miksi spekuloidaan uusien pelien hinnasta Xboxissa, johtuu siitä, että sims-sarjan on kehittänyt Electronic Arts, tunnettu pelikehittäjä ja Xbox-kaltaisten pelien julkaisija.

Pelin hinta on vielä päättämättä. Huhut ja spekulaatiot ovat tehneet kierroksia jo jonkin aikaa. Mutta siihen asti, kunnes The Sims -sarja on saatavana Xbox-konsolissa, kaikki silmät asetetaan The Sims 5: n hintaan ja julkaisupäivään. Huhun mukaan EA julkaisee kaksi versiota pelistä, yhden PC: lle ja toisen Xboxille. Tällä tavalla pelistä julkaistaan ​​tulevaisuudessa kolme versiota.

Sims 5 -hinnat poikkeavat ilmeisesti konsolien sims-version nykyisistä hinnoista. Kysymys on sitten siitä, mistä voit ostaa halvempia dll-tiedostoja ja lisätä ostoksellesi? Vastaus tähän on mahdollisuus saada ensimmäiset pelit ilmaiseksi pelin oston yhteydessä. Internetissä on paljon verkkosivustoja, jotka tarjoavat asiakkaille hyviä tarjouksia pelien ostamisesta. Sinun tarvitsee vain etsiä samoja pelejä tarjoavia verkkosivustoja ja portaaleja paljon halvemmalla kuin vähittäiskaupoissa.

Huhu kertoo myös, että pelien seuraavan sukupolven versioita tuetaan uusilla ominaisuuksilla, kuten uusilla sim-peleillä. Tämä tarkoittaa, että ominaisuudet, kuten uudet maailmat, uudet tuotteet, uudet Sims-urat, uudet työpaikat, uudet taidot, uudet haasteet ja uudet sims-haasteet, ovat kaikki osa pakettia pelin mukana. Vielä ei ole vahvistettu, ovatko huhut totta. Tämä tarkoittaa, että joudut odottamaan uusien sim-pelien todellista julkaisupäivää. Jos olet yksi niistä, jotka haluavat pelata uusimpia Sims-pelejä, varmista, että saat Sims 5 -hinnan aikaisintaan.

Huhu vahingoittaa melkoisesti sims-sarjan myyntiä. Se vahingoittaa myös peruspelin myyntiä, koska ihmisillä ei ole tarpeeksi peruspeliä pelaamiseen. Kuitenkin, jos olet sitkeä sims-sarjan fani, et välitä huhuista, koska pelit ovat saatavilla molemmissa versioissa. Sims 4 uutta versiota voidaan pelata myös suoraan. Jos haluat uusimmat ja parhaat sims 5 -trailerit, seuraa tarkasti kaikkia verkkosivustoja, etenkin portaalisivustoja, joihin ladataan Sims-pelien uuden version trailereita.