Siru Talletus 10e

Uusi Data Recovery Enterprise 10E on rakennettu alkuperäisen Data Recovery Pron vankalle pohjalle ja kymmenen vuotta sen luomisesta. Tämä tuote tarjoaa kuluttajille kustannustehokkaimman ratkaisun tietojen tallennusongelmiin. TenE on varustettu käyttäjäystävällisellä käyttöliittymällä, jonka avulla käyttäjät voivat noutaa kadonneen tiedoston helposti. Tämä erinomainen tuote pystyy palauttamaan jopa vioittuneimmat tiedostot. Se on varustettu tehokkaalla skannausmoottorilla, joka voi korjata useimmat virheet muutamassa minuutissa.

Se pystyy suorittamaan monenlaisia ​​tehtäviä, kuten vioittuneiden tiedostojen korjaamisen, kadonneiden asiakirjojen palauttamisen, data-asemanpäiden pakkaamisen tai eheyttämisen ja varmuuskopioinnin. Se pystyy myös suorittamaan varmuuskopioinnin ja palauttamisen. Tämän avulla käyttäjät voivat säästää jopa 99% levytilastaan ​​perinteisiin menetelmiin verrattuna. Tämän aseman lisäominaisuudet tekevät siitä houkuttelevamman tietojen palautusta tarvitseville käyttäjille. Se tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden palauttaa kaikki tiedostot tai kansiot ja eheyttää tai pakata asemaa.

Tämän aseman edistynyt versio tarjoaa käyttäjille täyden hallinnan sen toiminnasta, mukaan lukien mahdollisuus asettaa päivittäinen varmuuskopio tai suorittaa vikasietovarmuuskopio. Asema tarjoaa myös käyttäjille mahdollisuuden tehdä varmuuskopiointi ja palautus alle minuutissa. Tämä on erittäin hyödyllinen ominaisuus, jonka avulla käyttäjät voivat suorittaa tietojen palautustehtäviä heti varmuuskopioinnin jälkeen.

Yksi hieno ominaisuus, joka tulee tämän aseman mukana, on tietosuoja. Siru on suojattu vikasietoisella virtalähteellä, joka kytkee taajuusmuuttajan pois päältä, kun virta katkeaa. Siksi virran katkeaminen ei vahingoita sirua. Sen käyttöikä on rajoitettu ja se voi kestää jopa viisi vuotta, jos asianmukaista hoitoa harjoitetaan. Tämä asema on ihanteellinen arkaluontoisille tiedoille, kuten talousasiakirjoille ja muille suurille tiedostoille.

Chip Storage 10E on erittäin helppo käyttää, eikä se vaadi asennusta. Se ei vaadi verkkotaitoa, koska se on flash-asema. Ohjelmistoja ei tarvitse asentaa, koska asennus tapahtuu työpöydän käyttöliittymän kautta. Ei ole myöskään monimutkaisia ​​salasanamenetelmiä, koska se on sataprosenttisesti salasanasuojattu. Kaikki tietojen palautustehtävät voidaan suorittaa muutamassa minuutissa. Verrattuna muihin vastaaviin palautustehtäviin, tätä asemaa on erittäin helppo käyttää.

Sirun tallennusasema on erinomainen valinta tietojen palauttamiseen. Se on luotettava, turvallinen ja erittäin helppo käyttää. Verrattuna muihin vastaaviin tuotteisiin, sillä on myös hyvin lyhyt käyttöikä. Se on paras asema tietojen palauttamiseen.