Star Shine Pelin Hinta

Star Shine on piilotettu objektipeli, jossa on hienoa taidetta ja animaatiota. Se kehitettiin alun perin iPhone-sovelluksena, mutta se julkaistiin nopeasti myös PSP: lle. Peli on saatavana kahtena versiona. Yhdellä on erittäin vaikea vaikeustaso ja toisella on hyvin yksinkertainen, mutta sillä on enemmän rentouttava, meditatiivinen mieliala.

Aluksi sinun on löydettävä kaikki 10 tähteä tämän pelin jokaisesta vaiheesta. Jokaisella tähdellä on numero, joka muuttuu pelin edetessä. Nämä ovat värikoodattuja, joten tiedät mikä tähti edustaa mitä objektia. Kun siirryt tasojen läpi, lisää tähtiä alkaa näkyä, mutta sinun on löydettävä ne kaikki jatkaaksesi peliä.

Tämän lisäksi jokaisella tasolla on monia esineitä, jotka reagoivat eri tavalla kosketukseesi ja tarjoavat täysin erilaisen pelattavuuden. Esimerkiksi kupla-sauva, jonka näet kelluvan pelin alussa, reagoi kosketukseesi siten, että se todella työntää sinut seuraavalle tähdelle. Tämä lisää paljon syvyyttä pelattavuuteen, koska se vaikeuttaa siirtymistä alustalta toiselle. Toinen hieno asia ympäristössä on, että osa ympäristöstä reagoi eri tavalla riippuen siitä, katsotko sitä suoraan vai ei.

Pelin jatkuessa se on varsin haastava ja se pitää sinut menossa vielä jonkin aikaa. Taideteokset ja äänet ovat molemmat huippuluokkaa ja saavat tämän pelin todella loistamaan. Se on myös hieno peli pelata samalla, kun teet töitä talosi ympärillä tai jopa vain yksinkertaisia ​​venyttelyjä ja pudotuksia. Se on täydellinen kasvojen lihasten harjoittamiseen ja on erinomainen tapa lievittää stressiä.

Star Shine Game Price -sovelluksen PSP-versio on yllättävän halpa, kun otetaan huomioon, että se on monipuolinen peli. Siinä on myös monia lisäominaisuuksia, joista useimmat ihmiset pitävät erittäin hyödyllisiä, kuten tulostaulut, huipputulokset ja avattavat puvut. Kaiken tämän lisäksi peli maksaa vain 9,99 dollaria. Ottaen huomioon, kuinka paljon sisältöä pakataan pakkaukseen, se on melko hyvä juttu. Vielä parempi on se, että peli on yhteensopiva melkein minkä tahansa tällä hetkellä saatavissa olevan kannettavan konsolin kanssa.

Jos rakastat seikkailupelejä, olet velkaa itsellesi tarkistaa Star Shine Game Price. Vaikka se on yksi piilotettujen esineiden peleistä, joissa päähenkilö istuu taustalla, se on silti loistava peli. Grafiikka on terävä ja selkeä, ja siinä on upeaa musiikkia. Ennen kaikkea pelin hinta on aivan liian alhainen ohittamatta. Se on ehdottomasti yksi niistä peleistä, jotka sinulla on oltava, varsinkin jos nautit piilotettujen esineiden peleistä.