Suositut Googlen Logo Piirros Pelit 2021

Oletko pelannut Google Logo Drawing -sovelluksella ja haluat tietää suositusta Google-logosuunnittelusta ja siitä, miten voit tehdä oman tyylisi? Nämä ovat hauskoja ja helppoja tapoja ilmaista itseäsi luovasti hauskan piirustushaasteen avulla. Opit myös uusimmat Google-päivitykset, kun ne näkyvät verkossa. Ja voit jakaa työsi muiden kanssa, jotka pitävät tämäntyyppisistä haasteista.

Paras tapa aloittaa on löytää haastava, mutta helppo piirtää verkkosivusto. Kun olet löytänyt yhden, valitse vain sivu pääsivulta, josta voit valita teeman. Valitse piirrettävät värit ja anna ohjelmiston tehdä loput. Aloita perusasioista ja ole sitten yhtä luova kuin haluat.

Haluatko piirtää kuuluisan logon? Tai ehkä sellainen, joka edustaa suosittua toimintaa, kuten golfia tai jalkapalloa tai jopa kalastusta. Valitse aktiviteetti, jonka uskot olevan suosittu, kun seuraava Google-logo-haaste tulee esiin.

Voit myös tehdä oman logosi, jos olet loistava taiteilija tai haluat ilmaista itseäsi luovasti. On olemassa monia ilmaisia ​​grafiikkaohjelmia, kuten Adobe Photoshop ja Illustrator, joiden avulla voit piirtää Google-logoja. Muista vain tehdä niistä mahdollisimman laadukkaita, jotta ne näyttävät hyviltä, ​​kun tulostat ne paitoihin, mukeihin, käyntikortteihin tai bannereihin. Muista, että nämä eivät ole lopullisia suunnitelmia eivätkä ihmiset näe.

Muita hauskoja Google-logopiirustusvaihtoehtoja ovat clipart. Clipart voi tehdä tylsästä piirustuksesta erittäin hauskan ja jännittävän. Voit tulostaa ne kotona ja liittää ne sitten omiin uutiskirjeisiin, sosiaalisen median sivuihin tai verkkosivustoihin. Tämä tekee uutiskirjeestäsi tai verkkosivustostasi mielenkiintoisemman.

Voit piirtää myös Google-logoja paitoihin, mukeihin, bandannoihin ja doodleihin. Yritä jälleen valita korkealaatuinen grafiikka, jonka voit tulostaa ja joka näyttää hyvältä käyttäessäsi niitä. Jos teet tämän usein, yleisö tunnistaa sinut pian. Voit jopa päätyä ansaitsemaan rahaa tekemällä sen muille yrityksille.

Lopuksi, yksi hauska tapa piirtää Google-logoja on käyttää tarratarroja. Näitä on kaikkia muotoja ja kokoja, ja voit käyttää niitä missä haluat mainostaa yritystäsi. Ne ovat halpoja ja todella helppoja valmistaa.

Joten jos haluat houkutella lisää asiakkaita tai osoittaa tukesi syylle, harkitse räätälöidyn logon käyttämistä. Kokoonpano voi viedä jonkin aikaa, mutta se on liiketoiminnan kannalta sen arvoista. Tee muutama malli eri väreillä ja erilaisilla logoilla, kunnes löydät suosituimman. Näytä sitten malli joillekin ihmisille ja seuraa heidän reaktioitaan.