Suositut Googlen Pelit

Google-pelit ovat suosittuja monissa Android-laitteissa ympäri maailmaa. Se on hyvä tapa haastaa itsesi nähdäksesi, kuinka luova voit todella olla. Suurin osa suosituista Google-peleistä on myös miljoonia käyttäjiä. Tämä tarkoittaa, että melkein kaikki siellä olevat käyttäjät ovat pelanneet näitä pelejä ja nauttineet niistä. Jos mietit, mikä on näiden pelien iso juttu, anna minun antaa sinulle lyhyt yhteenveto.

Ensimmäinen peli, jota tarkastelemme, oli Doodle Army. Tämä oli jännittävä peli, joka tuotiin takaisin kahdesta syystä. Yksi syy johtui huhuista, joiden mukaan Google aikoi sulkea palvelun, jota se oli rakentanut viimeisten kahden vuoden aikana. Huhut saivat ihmiset uskomaan, että tämä olisi heille hyvä mahdollisuus tuoda takaisin vähemmän suosittuja suosittuja pelejä. Toinen syy johtui siitä, että Google ilmoitti uudesta palvelusta, jossa voisit ansaita sovelluksen sisäistä rahaa sovelluksissa tehdyillä ostoksilla.

Toinen suosittu peli, joka tuotiin takaisin, oli Doodle Army. Tämä oli osa monia muita suosittuja pelejä, jotka olivat sammumassa. Yksi syy, jonka mielestäni tämä suljettiin, johtui tavasta, jolla he ansaitsivat sen. He sallivat sovellusten sisäiset ostot, mikä on kiistanalainen aihe pelaamisessa. Monet eivät pidä tästä, mutta mielestäni se onnistui lopulta hyvin.

Minusta näyttää siltä, ​​että he palaavat takaisin, koska haluavat jatkaa vakavan yrityksen maineen rakentamista. Monet pelikehittäjät keskittyvät ennen kaikkea verkkoyhteisöihin, mutta he ovat alkaneet ymmärtää, että heidän on luotava myös kiinnostava online-palvelunsa kokemus. Ihmiset pelaavat pelejä verkossa monista eri syistä, ja siksi heidän on tärkeää keskittyä tarjoamaan turvallinen ja hauska pelikokemus.

Viime viikolla katsoin toista Google-suosikkisovellustani nimeltä Google+ Hangout. Sen avulla voit pitää video- ja äänikeskusteluja reaaliajassa. Ennen tätä oli vain tekstipohjaisia ​​vuorovaikutuksia. Tämä oli osa syytä, että se ei ollut yhtä suosittu kuin muut sovellukset, jotka näimme julkaisun parin viime vuoden aikana. Mielestäni tämä on kuitenkin yksi mielenkiintoisimmista ominaisuuksista, jotka he ovat lisänneet alustalleen, varsinkin nyt, kun he keskittyvät pelin sisäiseen sosiaaliseen ja verkkoturvallisuuteen. Odotan innolla, mitä heillä on varastossa kahden seuraavan viikon ajan.

Niin mitä mieltä olet? Liittyykö nämä kaksi Google-sovellusta vai voidaanko niitä pitää erillisinä asioina? Keskustele ajatuksistasi alla!