Synttärit Peli Tulokset

Suosittu juhlapeli syntymäpäiväjuhlissa on “syntymäpäiväpeli”. Asentaminen vie vähän aikaa, ja yleensä siihen kuuluu vain ihmisryhmän saaminen huoneeseen, istuminen laudan äärelle ja lyöminen toistensa kanssa. On olemassa kaikenlaisia ​​muunnelmia, kuten “yksi henkilö yrittää varastaa kakun toisen henkilön suusta”, “joka voittaa suurimman kakun voittaa” ja niin edelleen. Hauskin osa kaikessa on yrittää arvata kenellä on korkeimmat pisteet. Tässä on muutamia vinkkejä pelin tekemiseen hauskemmaksi ja haastavammaksi.

Aseta vaihe. Jos pidät varsinaista syntymäpäiväjuhlia, se on hienoa. Jos kuitenkin teet sen kotona, yritä löytää hiljainen huone, jossa ei ole ketään. Ajatuksena on antaa pelaajille mahdollisuus ajatella todella peliä, eikä keskittyä reagoimaan äkilliseen tuuleen tai avautuvaan oveen. Siksi on myös helpompaa pitää ainakin yhtä heistä julkisilla alueilla, kuten ravintolassa tai kodissa.

Varmista, että ruoka on hauskaa ja mielenkiintoista. Monta kertaa, kun vieraat pelaavat peliä, he eivät välitä, näyttääkö ruoka herkulliselta vai ei. Mutta jos se on tylsää, varsinkin jos tavoitteena on saada korkeat pisteet, heidän on vaikea pitää peliä.

Pyydä kunniavierasta lukemaan ääneen sen henkilön nimi, jonka vuoro on. Jos mahdollista, pyydä tätä henkilöä lukemaan se ensin. Muussa tapauksessa anna heidän ohittaa kortti ja kertoa jollekulle, jos nimi on tuttu. Tämä saa kaikki mukaan keskusteluun.

Pidä asiat yksinkertaisina. Pidä syntymäpäiväteema mielessä, mutta pidä kaikki muu ennallaan. Tämä tarkoittaa, että jos syntymäpäivä on 14. joulukuuta, älä koristele tilaa vastaamaan lomaa.

Pyydä joku nauhoittamaan syntymäpäiväjuhlat sinulle. Näin voit katsoa taaksepäin ja nähdä kuinka monta ihmistä ilmestyi ja kuinka juhlat olivat. Mitä enemmän ihmisiä esiintyy ja nauttivat itsestään, sitä todennäköisemmin jatkat peliä. Jos suunnittelet etukäteen ja suunnittelet jotain, sinun pitäisi pystyä pitämään ikimuistoinen syntymäpäiväjuhla missä tahansa syntymäpäivässä.

Sisällä voi olla houkuttelevaa huijata tai nauraa, kun on aika lunastaa itsesi. Vastusta tungetta! Huijaaminen tai nauraminen pelin aikana voi auttaa sinua pääsemään läpi ensimmäiset kierrokset, mutta se varmasti estää sinua myöhemmin. Menetät paljon enemmän pisteitä kuin voitat, jos harrastat tätä käyttäytymistä.

Jos olet suunnitellut eteenpäin, ei ole mitään syytä, miksi peli ei voi olla yhtä jännittävä kuin se voi olla. Suunnittele etukäteen niin, että tiedät missä juhlat ovat ja milloin jokainen kierros alkaa. Suunnittele niin, että vieraat tietävät kuinka monta kierrosta on ja missä heidän on oltava pisteiden saamiseksi. Suunnittele, että lahjat saapuvat nopeammin, jotta voit antaa jokaiselle lapselle niin monta lahjaa kuin he tarvitsevat. Nämä ovat vain muutamia ideoita, mutta kun aloitat asioiden kokoamisen, olet valmis aloittamaan.