Talleta 3 E Pikana

Et voi vain tallentaa 3 e-pianoa yhdellä liikkeellä. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on työskennellä säätiön parissa. Kun olet oppinut pianonsoiton perusteet, työskentele jalkaterän parantamiseksi niin, että keinut ovat mahdollisimman sujuvia. Sinun tulisi myös kehittää vahvat hartiat ja käsivarret. Älä unohda tärkeintä kaikessa, kun opit soittamaan pianoa, ja se on keskittyminen.

Kun olet pianotuntien alkuvaiheessa, aloita harjoittelemalla pieniä askelia. Se voi jopa auttaa sinua keskittymään yhteen asentoon kerrallaan. Jatka harjoittelua, kunnes pystyt saavuttamaan sen täydellisesti. Kun olet jo pystynyt pitämään sijaintisi ainakin muutaman sekunnin, voit siirtyä toiseen asentoon. Yritä olla kiirehtimättä edistymistäsi, mutta tee se askel askeleelta, jotta et juutu rutiiniin ja jatkat saman vanhan harjoittamista joka kerta.

Harjoittele alussa heilumista pitämättä mitään painetta. Älä huoli, jos putoat tai liukastut, koska lopulta saat sen ripaan. Jatka harjoittelua, kunnes saavutat täydellisen pianon virityksen. Kun olet saavuttanut tason, jolla olet mukava heilua ilman mitään painetta, on nyt aika alkaa harjoitella kehosi ollessa käännettynä vastakkaiseen suuntaan kuin edestakaisin, kun harjoitit e-vaihetta.

Seuraava asia, mitä sinun on opittava, on kuinka kehoa heiluttaa oikein niin, että vartalojono vartalon pallolla menee kohti kohdetta. Sinun on muistettava, että tämän pianon tavoitteena on saada pelaaja lyödä palloa maaliinsa. Joten jos haluat lyödä palloa, sinun on käännettävä kehosi toiseen suuntaan. Tätä vaihetta varten sinun ei tarvitse liikkua ollenkaan. Pidä vain kiinni perusjalkatyöstä. Muista, että sinun ei tarvitse liikuttaa jalkojasi tai mitään muuta vain, jotta ryhti pysyy suorana.

Viimeisessä vaiheessa on tärkeää, että soitat muutaman laukauksen ollessasi tässä asennossa. Tämä auttaa sinua oppimaan rentoutumaan olkapääsi ja varmistamaan, että koko keho on rento. Muista, että e-piano tarkoittaa, että sinun on pysyttävä jatkuvasti keskittyneenä, eikä liikkeitä tule tehdä, paitsi laukauksen kannalta tarpeelliset. Sinun on myös opittava pelaamaan pystyasennossa. Varmista, että selkäsi on suora ja selkäranka suorana. Kun olet tehnyt tämän vaiheen täydellisesti, olet nyt valmis aloittamaan koko pianon harjoittamisen normaalisti.

Viides askel, joka sinun on tehtävä, on vetää syvään henkeä ennen jokaisen laukauksen suorittamista. Tämän avulla voit rentoutua hartioillasi ja antaa mielen keskittyä ja keskittyä haluamaasi laukaukseen. Tämä vaihe auttaa sinua tulemaan hyvä ampuja. Sinun on vain harjoiteltava vaiheita, kunnes ne tulevat sinulle luonnollisesti.