Tiles Hop Pelaa Netissä Kentät Auki

Tileshop on ainutlaatuinen käänne ikivanhaan laatta- ja kuviosovituspeliin. Tässä pelissä laatat sijoitetaan kentälle, ja sinun on käytettävä logiikkaa ja strategiaa pisteiden saamiseksi ja siirtämään ruutua kohti poistumisramppia. Pelin tavoitteena on saavuttaa maaliviiva joutumatta vastustajan pudotuksen uhriksi tai pudottamatta omia laatoitasi. Vaikka se voi tuntua aluksi liian vaikealta, kun taitosi ja tietosi pelistä ja laatoista kasvavat, huomaat, että sinun ei tarvitse huolehtia niin paljon pisteytyksestä kuin kerran.

Pelataksesi peliä, aloita valitsemalla aloitusruutu kääntämällä ruutu keskelle pelikenttää. Vaihtoehtoisesti voit myös siirtää laatat yksi kerrallaan kentälle valitsemalla välilyöntinäppäimen, kun hiiren painike on sijoitettavien ruutujen päällä. Aloitusruutu valitaan tyypillisesti satunnaisesti, ja kentälle asettamasi laatat riippuvat suuresti siitä mihin ryhmään haluat edetä. Hallittavissa on kahdeksan pääkenttää, joista jokaisella on useita muunnelmatyyppejä.

Kentän läpi liikkuminen on yksinkertaista, eikä hallintalaitteita ole liian vaikea hallita. Sinun täytyy tasapainottaa ja kääntää laatat saadaksesi ne eteenpäin seuraavalle alueelle, ja sinun on suunniteltava huolellisesti, mihin aiot sijoittaa laatan, jotta se saavuttaa määränpäänsä. Pelin edetessä opit rakentamaan siltoja, kaivamaan rintalevyjä, sijoittamaan tikkaita ja ampumaan herneitä etenevälle vastustajalle.

Tässä pelissä on helppo menettää ajankäyttöä, varsinkin jos et kiinnitä erityistä huomiota vasemmalla olevaan suurempaan pelilautaan. Vietät paljon aikaa strategioiden kehittämiseen täällä, ja on tärkeää kiinnittää huomiota, kun selaat pelin eri versioita. Tavoite on riittävän yksinkertainen – vie laatat poistumisrampille tekemällä se hyppäämään alemmista laatoihin. Jos kuitenkin unohdat tehdä tämän, voit helposti jäädä kiinni tietämättömäksi, kun vastustaja tekee nopeasti tiensä poistumisrampille asettamalla useita laattoja.

Älä anna tämän estää sinua pelaamasta Tiles Hopia kenttien ollessa auki. Jos muistat hallita aikaa huolellisesti ja kehittää strategian jokaiselle suorittamallesi kentälle, sinun pitäisi pystyä selviytymään jokaisesta tasosta ilman ongelmia. Peli ei ole liian haastava, mutta siinä on tarpeeksi tasoja viihdyttääkseen sinua. Lisäksi voit usein tallentaa edistymisesi saavuttuasi kentän loppuun jatkaaksesi pelaamista verkossa myöhemmin. Löydät Facebookista myös muita käyttäjiä, jotka yrittävät myös suorittaa pelin loppuun.

Vaikka Tileshop with Fields Open näyttää samanlaiselta kuin perinteiset laattapelit, se on itse asiassa hyvin ainutlaatuinen peli, joka pitää sinut kiireisenä jonkin aikaa. Mekaniikka on melko haastavaa ja pitää sinut pelaamassa verkossa vielä jonkin aikaa. Jos rakastat laattojen rakentamista, tämä peli voi olla juuri sitä mitä tarvitset.