Tipu Peli Duck Life

Ensimmäinen pelisarjasta, Tipu Game Duck, perustuu kuninkaallisen laivaston ensimmäisen meriherran, Sir Richard Francis Burtonin, todelliseen tarinaan. Pelissä pelaajien on navigoitava 1800-luvun Kaakkois-Aasiassa. Pelaajat voivat valita useista eri lähtökohdista, ja joillakin niistä on historiallinen arvo, kuten Intiassa ja Kiinassa.

Peli sisältää tosielämän skenaarion, kuten Burtonin ollessa Intiassa. Hän lähti itäisiin kukistamaan japanilaiset. Hänen piti itse asiassa kuolla taistelussa, mutta hän onnistui pakenemaan ja palaamaan Intiaan. Hän perusti tukikohdan Ceyloniin ja alkoi kerätä varoja Java-kootulle tutkimusmatkalle. Peli sisältää pelaamisen joko englantilaisina tai japanilaisina, ja molemmissa tapauksissa on voitettava toinen osapuoli ennen kuin aika loppuu.

On joitain asioita, jotka tekevät pelistä mielenkiintoisen ja ainutlaatuisen. Ensinnäkin peli antaa pelaajille mahdollisuuden valita lähtöyksikönsä samalla tavalla kuin tosielämän skenaariossa. Tämä on kuitenkin myös ominaisuus, joka tekee pelistä melko haastavan, koska mahdollisia lähtöyksiköitä on rajoitettu määrä.

Jotkut muut ominaisuudet sisältävät vaihtoehdon, jossa pelaajalle voidaan antaa vihje, joka johtaa pelaajan tiettyihin piilotettuihin kohteisiin pelissä. Myös historialliset tapahtumat näytetään graafisesti kuin tosielämässä. Voit aktivoida moninpelitilan, jossa voit kohdata muita Tipu Game Duck -pelaajia ympäri maailmaa. Moninpelitilassa voit säätää asetuksiasi niin, että vastustajasi verrataan vastaaviin taitoihin kuin sinä.

Pelissä on myös skenaarionmuodostusvaihtoehto. Pelaajat voivat lisätä tai poistaa rakennuksia luodakseen yleisen matchmaking-kokemuksen. Yksinpelikampanjan päätyttyä on olemassa useita vaikeustasoja, mikä auttaa kokeneita pelaajia ja uusia käyttäjiä valitsemaan oikean tason haasteen.

Toinen jännittävä Tipu Duck Life -ominaisuus on vaihtoehto, jossa ankkaa voidaan kouluttaa erilaisille roduille, kuten amerikan peippo ja australian ankka. Lintuihin lisätään erivärisiä höyheniä ja sormia pelin digitaalisten työkalujen avulla. Jokaisella ankka-rodulla on omat vahvuutensa ja heikkoutensa. Jotkut rodut ovat vahvoja ja aggressiivisia, kun taas toiset tarvitsevat paljon aikaa kypsymiseen, kun taas toiset ovat alussa hämmästyttäviä kykyjä.