Vedonlyönti Ilman Kirjautumista

Voit aloittaa vedonlyönnin jokaisella kierroksella ilman sisäänkirjautumista käyttämällä pisteitäsi panostamiseen valitulla pelillä. Ensimmäisen kerran, kun näet, saat 8000 ilmaista pistettä bonuksena. Lisäkilpailut:

Jos voitat jonkin kilpailun ensimmäisen viikon aikana, sinulla on oikeus voittaa lisää palkintoja. Joka viikko kilpailun voittaja saa bonuksena 8000 ilmaista pistettä. Ensimmäinen viikko on helpoin, jossa ei yleensä ole rajoituksia. Sinun tulisi olla varovainen vedonlyönnissä ja harkita kaikkia mahdollisuuksia; siksi on tärkeää saada hyvä yleiskuva tilanteesta ennen päätöksen tekemistä. Sinun ei pitäisi viettää liikaa aikaa tulosten analysointiin äläkä luota pelkästään tilastoihin tehdessäsi päätöksiä.

Vedonlyönnissä on pidettävä mielessä monia asioita. Jokaisella kierroksella on seitsemän vedonlyöntijaksoa. Jokaisella jaksolla voit asettaa panostukselle rajoituksen. Esimerkiksi, jos asetat rajan viikoksi, voit asettaa maksimipanoksen vain yhdeksi viikoksi. Jos voitat jakson toisen viikon aikana, saat sitten lisäpalkinnon.

Arkisin tarjolla on vain kaksi vedonlyöntijaksoa. Viikonloppuisin on kolme jaksoa, joista jokaisella on erilainen päivien määrä. Esimerkiksi on ensimmäinen jakso, joka on auki 24 tuntia, ja toinen jakso, joka kestää neljä tuntia. Voit alkaa lyödä vetoa tietystä päivämäärästä ensimmäisellä viikolla ja muuttaa sen uudeksi päiväksi myöhemmin. Jokaisessa kilpailussa on tietty määrä päiviä, jotka ovat sallittuja vedonlyönnille. On tärkeää tietää, kuinka monta päivää joudut odottamaan voittosi.

Jalkapallopeleissä on paljon tapoja voittaa palkintoja. Jos voitat, saat ilmaisia ​​palkintoja tai joskus muita, jos lyöt vetoa seuraavan kuukauden aikana. Lisäksi, jos häviät, saat vähemmän palkintoja kuin mitä voittaisit. Lyhyesti sanottuna kannattaa pelata jatkuvasti, jotta saat eniten ilmaisia ​​pisteitä ja ilmaisia ​​palkintoja.

Ilmaispisteitä on helppo saada vedonlyönnillä suosikkeihin. Saat enemmän ilmaisia ​​pisteitä, jos valitset suosituimman joukkueen joka kerta. Palkintojen voittaminen on kuitenkin helpompaa, jos aloitat panostamisen pienemmillä panoksilla. Joten jatka vedonlyöntiä jokaisella kierroksella ja lisää mahdollisuuksiasi voittaa ilmaisia ​​pisteitä, palkintoja ja ilmaisia ​​lahjakortteja.