Viimeksi Pelatut Pelit

Saadaksesi suosikkipelejäsi Facebookiin, sinun on käytettävä viimeisimmät pelit-osiota. Tämä sijaitsee sivun oikeassa yläkulmassa. Löydät äskettäin pelatut pelisi painamalla 2 ympyrää napsauttamalla pelikuvan vieressä olevaa + -merkkiä. Tämä antaa sinulle luettelon uusimmista peleistä.

Jos huomaat, ettet halua käyttää Facebookia tähän tarkoitukseen, voit käyttää toista tiliä, kuten Android TV: tä. Sinun on luotava toinen tili tätä tarkoitusta varten. Kun olet kirjautunut toiseen tiliisi, voit etsiä äskettäin pelattuja pelejä. Et kuitenkaan voi käyttää pelejä suoraan pelikaupasta. Kauppa ohjaa sinut linkkiin, jossa lukee “Etsi peli:”. Kun napsautat linkkiä, sinut viedään sivulle, jolla voit etsiä haluamaasi peliä.

Paras tapa löytää pelejä on käyttää Android-puhelinta. Löydät hakutoiminnon kaikkien sovellusten vierestä. Napauta vain sovellusta ja tämä vie sinut sivulle, jolla näet luettelon peleistä. Voit valita ladattavan, napauta vain Lataa nyt. Lataamisen jälkeen voit käynnistää pelin, se alkaa toimia heti puhelimessasi.

Jos haluat löytää pelejä tällä tavalla Android-puhelimellasi, sinun tarvitsee vain asentaa sovellus ja kirjautua toiselle tilille. Kun olet kirjautunut toiselle tilille, näet linkin, jossa lukee “Etsi peli:”. Tämä vie sinut sivulle, jolla näet kaikki saatavilla olevat pelit. Jos napsautat yhtä niistä, sinut viedään suoraan peliin.

Äskettäin lataamaasi peliä voi pelata myös muiden pelaajien kesken. Sinä ja muut voit luoda tilin ja pelata yhdessä. Jos haluat kilpailla jonkun muun kanssa tai vain näyttää juuri löytämiäsi taitoja, voit tehdä sen myös. Voit tehdä sijoituksen ja lähettää pisteet muiden pelaajien kanssa. Nyt voit pelata pelejä, joita olet äskettäin pelannut ja joilla on paremmat pisteet.

Voit jatkaa pelaamista ystävien kanssa tällä sosiaalisen verkostoitumisen sivustolla. Jos kyllästyt puhelimeesi asennettuihin peleihin, voit poistaa ne. Ne kaikki on tallennettu Recientementelle, joten voit aina palata takaisin ja tarkistaa ne uudelleen, jos haluat. On monia erilaisia ​​pelejä, joita voit pelata, kun sinulla on Android-puhelin, joten sinun ei tarvitse viettää tuntikausia kuntosalilla vain voidaksesi rentoutua ja pysyä aktiivisena.