Vr Pelit Puhelimeen

VR tai “VR Gaming” on kuuma uusi villitys, joka pyyhkäisee kansaa. Mobiililaitteellasi voi pelata monia erityyppisiä pelejä. Alkaen seikkailusta, urheilusta, liiketoiminnasta, sanapeleistä, palapeleistä ja paljon muuta. Kaikkia näitä voidaan pelata tien päällä ja niistä on tulossa erittäin suosittuja massojen keskuudessa.

vr Games for Phone on joitain parhaita vr-pelejä puhelimellesi. Nämä pelit toimivat taustalla ja antavat sinun kokea ne puhelimen kosketusnäytön tai erikoistuneiden sovellusten kautta. Daydream tai Augmented Reality on tekniikka, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella VR: n virtuaalimaailmaa ja olla vuorovaikutuksessa niiden kanssa tosiasiassa. Nämä voidaan ladata ilmaiseksi google play -sovelluskaupasta, joka tarjoaa monia erinomaisia ​​vr-pelejä puhelimelle.

Esimerkiksi yksi viimeisimmistä peleistä HTC Wildfirelle, joka tunnetaan nimellä “Rogue Sustained”, sisältää pelaajan, joka ottaa palkkionmetsästäjän rullan ja yrittää suojata kaappaustaan ​​viholliselta. Sieppausta vartioi 24 tuntia vuorokaudessa viisi robottia, jotka hyökkäävät ketään vastaan, joka yrittää päästä heidän maanalaiseen päämajaansa. Peli on melko yksinkertainen. Sinun tarvitsee vain ampua kaikki robotit ja selviytyä, kunnes ne kaikki räjähtävät, siirtyäksesi eteenpäin.

Muutama päivä sitten huomasin tämän pelin nimeltä “hullu juoksupeli”. Tämä on pohjimmiltaan piilotettu objekti-tyylinen peli, jossa sinun on löydettävä tarvikkeet siirtyäksesi seuraavalle tasolle. Jokaisella tasolla on uusia löydettäviä kohteita, jotka tekevät asioista mielenkiintoisempia. Jos haluat juosta loppuun, sinun on löydettävä kaikki salaiset kohteet. Tämä voi olla iso haaste, mutta hei, en valittaa, koska hauskuus on paljon korkeampi kuin tavallisesti.

Näiden kahden lisäksi on vielä monia muita kelmi-sielupelejä, kuten “vrTribe”, “VRvenge”, “VR-muokkaajat”, “VR-esto”, “VR Salvage”, “VR Eviction”, “VR Eviction” 2 “ja paljon muuta. Luettelo on loputon, mikä antaa sinulle monia vaihtoehtoja pelata. Voit helposti nauttia näistä ja viettää vapaa-aikaa tekemällä jotain, josta pidät. Jos et tiedä mistä aloittaa, kokeile lukea tämä. Se antaa sinulle hyvän paikan aloittaa.

Nämä ovat joitain HTC Wildfiren suosituimpia estämättömiä pelejä. Olen pelannut näitä pelejä kuukausia, ja niistä tulee yhä hullumpia ja haastavampia. Niiden pelaaminen HTC Wildfire -laitteella on hauskaa, koska sillä on tehokas prosessori ja erinomainen grafiikan laatu, minkä ansiosta voin nauttia näistä kelmi-sieluista tuntikausia tuntematta pienintäkään stressiä tai väsymystä.