Whack Your Ex

Jos haluat näyttää entisellesi kuinka paljon rakastat häntä edelleen, soita tämä uusi, hauska versio “Voita ex” -elokuvasta. Kaksi ihmistä on lyöty toisiaan vastaan ​​dating simulointipelissä. Räjäytä Ex on paljon kuin suosittu FarmVille-niminen Facebook-peli, mutta käänteellä: Sen sijaan, että istutat kasveja ja ansaitset kokemuspisteitä uusien lemmikkien ostamiseksi, sinun täytyy lyödä entistäsi tarjous saadaksesi hänet takaisin. Pelaa peliä hauskaa Facebookissa tai lataa se ilmaiseksi Lime Wiresta.

Peli on helppoa. Pelattavaksi on kaksi vaihtoehtoa – yksi on naisversio, jossa lyö entisesi vasaralla (voit valita kumpi on hauskempi), ja toinen on miesversio, jossa lyö entisen baseball-lepakolla. Valitse joko mies tai nainen, ja päättää sitten, kuinka aiot lyödä entistäsi koko tämän hauskan pienen pelin aikana. Yritä voittaa kaikki 30 mahdollista skenaariota tässä hauskassa Facebook-pelissä.

Keskustele ensin entisen kanssa. Selvitä, miksi hän erosi kanssasi. Liikuako hän liian nopeasti sinulle? Mistä syystä tahansa, sinun pitäisi tietää, pystytkö pyytämään anteeksi ja selvittämään asioita entisen kanssa.

Kun olet ottanut yhteyden, käytä Facebook-viestitoimintoa lähettääksesi hänelle viestin kysyäksesi, mitä hän tuntee. Joillekin tytöille tämä vaihe riittää saamaan heidät muistamaan, miksi he erosivat sinusta ensinnäkin. Muissa tapauksissa viestisi voi olla ensimmäinen laukaus, jonka hän saa tekemään selväksi sinulle, että hän haluaa sinut takaisin. Joko niin, tämä on ensimmäinen askel kohti hänen palauttamista.

Pistä Ex! Lopuksi, kun olet tehnyt kaiken yllä, lähetä hänelle “hyvästi” viesti. Voit joko tehdä tämän istuessasi tai seisomassa. Se, mitä teet tänä aikana, on täysin sinun tehtäväsi! Joko niin, varmista, että saat vastauksen kymmenen minuutin kuluessa!

Jos entinen sivuuttaa sinut edelleen tämän jälkeen, sinun on ehkä muutettava strategiasi. Älä lannistu! Voit kokeilla useita muita asioita. Pistä Ex!

Joitakin suosittuja vaihtoehtoja ovat: teeskennellä olevansa onnellinen ja yrittää korvata, tarjota tehtäviä hänelle, pyytää anteeksi, ja niin edelleen. Jos haluat saada parhaat tulokset, sekoita nämä menetelmät. Tämä helpottaa jään murtamista hänen kanssaan! Sama pätee, jos hän suuttuu sinuun. Pysy rauhallisena ja ystävällisenä yrittäessäsi pyytää anteeksi.

Kuten aiemmin mainittiin, sinun tulee tehdä tämä vain, jos hän on edelleen kiinnostunut tulemaan takaisin kanssasi. Jos ei, sinun pitäisi siirtyä eteenpäin. Jos hän kuitenkin haluaa tulla takaisin kanssasi, on aina hyvä, että sinulla on vaihtoehtoja. Joten lyö ex! Se toimi niin hyvin ensimmäisellä kerralla, että sinun ei pitäisi mennä siihen uudelleen ilman tätä toista mahdollisuutta!