WWW Oppijailo Fi Pelit

Tietokone- ja videopelien maailmassa on yksi uusi lapsi – oppia En-pelejä. Yliopisto-opiskelijan projektista alkanut on kukoistanut kokopäiväisen online-peliyhtiön, joka tarjoaa nyt satoja koulutuspelejä ja aktiviteetteja sekä aikuisille että lapsille. Tämä korttelin lapsi on itse aikuinen ja hänen liiketoimintansa on siirtynyt yliopiston asuntoloista yritysten kokoushuoneisiin. Mutta kaikki on hauskaa.

Tämän koulutushankkeen perustaja Ryan Watson on vastuussa En Massen menestyksestä! Pelit, jotka ovat nyt maailmanlaajuinen ilmiö. Se alkoi online-flash-pelinä, joka oli iso hitti opiskelijoiden keskuudessa. Lähtökohtana oli, että opiskelijat voivat oppia matematiikkaa ja muita oppitunteja nauttien hienosta pelistä! He olivat niin koukussa, että he alkoivat tehdä toista versiota keskittyen englannin oppimiseen.

Nyt liiketoiminta on laajentunut kattamaan mobiilipelejä, TV-ohjelmia ja monenlaisia ​​erikoisaloja. He ovat palkanneet yli 500 ihmistä nimenomaan uusien pelien suunnitteluun ja kehittämiseen. On selvää, että jos Ryan Watson voi tehdä sen flash-pelin idean kanssa, niin sinäkin. Tarvitaan vain vähän mielikuvitusta, vähän vapaa-aikaa ja kyky löytää sinua kiinnostava aihe tai käsite, ja sinulla on hyvä tapa olla maailmanluokan opettaja ja kirjailija. Ei ole haittaa, että sinulla on perustutkinto englanniksi.

Jos etsit tapaa oppia eri aiheista, näiden pelien pelaaminen on juuri sinulle sopiva asia. Voit oppia uusista tieteellisistä käsitteistä, historiallisista tapahtumista, ajankohtaisista tapahtumista ja käytännössä kaikesta muusta, mitä voit kuvitella. Tämä tekee siitä erinomaisen työkalun kielitaidon parantamiseen sekä muistin ja muiden kognitiivisten kykyjen kehittämiseen. Toinen näistä flash-korteista on ihana, että lapset oppivat omassa tahdissaan. Kukaan ei pakota heitä käymään oppituntia, ja kun ne on tehty, he ovat valmiita lähtemään huoneesta.

Parasta Learning En Games -sovelluksessa on itse pelien interaktiivinen luonne. Lapset sanovat usein olevansa “asiantuntijoita” pelatessaan näitä flash-kortteja. He ymmärtävät, kuinka tietoa otetaan vastaan, käsitellään ja käytetään takaisin palattuaan kotiin. Tämän seurauksena lapset eivät usein tunne, että he ovat tuhlanneet ollenkaan aikaa, ja nauttivat pelin pelaamisesta uudestaan.

Toinen hieno asia Learning En Games -sovelluksessa on, että muistikorttien mukana tulee paljon harjoituksia. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse viettää tunteja yrittäessäsi selvittää, mitä jokaiselle kortille kirjoitetaan. Sinun tarvitsee vain lukea ohjeet läpi selvittääksesi oikeat vastaukset ja kirjoittaa ne myös ylös. Kun olet oppinut tämän perustekniikan, voit todella alkaa kehittää kielitaitoasi ja tulla asiantuntijaksi ranskan oppimisessa. Vähän harjoittelua ja sinnikkyyttä, kuka tietää, ehkä Learning En Games voi jopa johtaa siihen, että sujuvat sujuvasti ranskaksi!